Razer: Orochi és Kabuto

Legutóbb egy térhatású headszettel bővült a játékosoknak szánt perifériáiról híres Razer kínálata, most pedig egy új egérrel és egy alá való paddal jelentkezett a vállalat.

Razer: Orochi és Kabuto

Legutóbb egy térhatású headszettel bővült a játékosoknak szánt perifériáiról híres Razer kínálata, most pedig egy új egérrel és egy alá való paddal jelentkezett a vállalat.

Az új, Orochi névre hallgató rágcsálót elsősorban hordozható eszközök mellé szánja a cég, azonban asztali gépekkel való használatra is teljesen alkalmas. Az egér a Razer Precision 3G Laser Sensor-t kapta meg, mely nagyon magas, 4000 dpi-s érzékenységgel rendelkezik. A számítógéppel vezetékes és vezetéknélküli módban is képes kapcsolatot teremteni az Orochi, az utóbbi esetben a Bluetooth 2.0 protokoll segítségével. Összesen 7 darab programozható gomb található meg az egéren, ezen felül pedig tartalmaz még beépített memóriát is, a Razer Synapse On-board Memory-t, melynek gyakorlati haszna az, hogy közvetlenül az eszközben is tudjuk tárolni a profilunkat.

A kényelmes használatot szolgálja még a három levehető talp, a pehelykönnyű vezeték, a gyors válaszidejű (Hyperesponse) bal és jobb gombok, valamint a teleptöltöttség-jelző is. A Razer, kedveskedve azoknak, akik laptoppal szeretnék használni az Orochi-t, egy sajátos hordozóeszközzel együtt dobozolja, mely jelentősen megkönnyíti a rágcsáló szállítását. A 2 AA-ceruzaelemmel működő egér Európában 80 eurós áron fog piacra kerülni idén szeptemberben.

A Razer Kabuto egérpad a vállalat sajtóközleménye alapján egy ultra-vékony, puha társ az egér számára, melyet elsősorban olyan helyekre szán a cég, ahol életbevágó kérdés a pontosság. A mikroszálas felszínnek köszönhetően megfelelő mértékű csúszást nyújt az egérnek a Kabuto, miközben maga a pad nem mozdul el az asztalon. A tervezők még egy okos másodlagos funkciót is építettek a termékbe, ugyanis laptop-kijelző védőként is használhatjuk azt, így óvva a hordozható gép megjelenítőjét a sérüléstől. A Razer Kabuto 20 eurós áron lesz kapható augusztustól Európában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward