Razer Naga Hex V2: a MOBA játékosok álom egere?

A 14 programozható gombbal érkező egérhez már gyárilag is jár néhány profil, fedélzetén pedig 16 000 DPI-s 5G lézer szenzor dolgozik.

Razer Naga Hex V2: a MOBA játékosok álom egere?

A Razer legújabb egere ezúttal nem az FPS rajongókat, hanem a MOBA játékosokat veszi célba, így főleg azok örülhetnek majd neki, akik a League of Legends-et, a Dota 2-t vagy éppen a Heroes of the Storm-ot választják kikapcsolódásként.

A NAGA Hex V2 névre keresztelt egér 5G lézeres szenzorral érkezik, amely valós 16 000 dpi-s felbontással dolgozik, de a szenzor érzékenysége természetesen igény szerint állítható lesz. Az említett érzékelő teljesítményére jellemző, hogy másodpercenként 5334 milliméternyi mozgást képes feldolgozni és akár 50 G-s gyorsulást is pontosan lekövet.

Az új egér összesen 14 programozható gombot kapott, amelyek közül hét a jobb hüvelykujj közelében van, méghozzá kör alakban, hogy könnyedén hozzájuk lehessen férni. A legnépszerűbb MOBA címekhez alapértelmezetten kapunk egy-egy profilt (DOTA2 és LOL), de természetesen egyedi profilok létrehozására is van mód, valamint Razer Synapse támogatás is rendelkezésre áll.

A Razer Naga Hex V2 hangtalanul és akadálytalanul siklik a Zero-acoustick Ultraslick talpakon, az adott rendszerhez pedig 2,1 méteres szőtt USB 2.0-s kábelen keresztül kapcsolódik. A 119 milliméter hosszú, 75 milliméter széles és 43 milliméter magas újdonság 135 grammot nyom a mérlegen, figyelemfelkeltő megjelenéséről pedig RGB LED alapú Razer Chrome világítás gondoskodik, ami 16,8 millió színárnyalat megjelenítésére képes. Az egyedi színprofilok természetesen szinkronizálhatóak a különböző, Razer Chrome támogatással ugyancsak ellátott eszközök között, így minden perifériánk azonos színárnyalattal világíthat.

Az új egér a kritikus pontokon gumiborítást kapott, így fogása még kényelmesebb, még biztosabb – használata viszont a jelek szerint csak jobbkezesek számára lesz igazán kényelmes. Az új termék 1 ezredmásodperces válaszidő és 1000 Hz-es Ultrapolling mellett dolgozik, megjelenésére pedig még ebben a hónapban számíthatunk.

A Razer Naga Hex V2 listaára 79,99 dollár, illetve 99,99 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward