Razer Electra: új fejhallgató, mobil használatra

A Razer műhelyében ismét elkészült egy újdonság, ami ezúttal nem egér, vagy billentyűzet, hanem egy minőségi fejhallgatóé Az Electra névre keresztelt kiegészítő mély basszusokkal, kristálytiszta színpaddal és minőségi hangzással ajándékozza meg azokat a felhasználókat, akik számítógépüktől eltávolodva is játszanak, mondjuk mobil konzolon, tábla PC-n vagy okostelefonon, vagy éppen kedvenc zenéiket hallgatják, miközben A-ból B-be haladnak. Természetesen az említett felhasználói kör mellett mindenki másnak is ajánlja a gyártó legfrissebb termékét.

Razer Electra: új fejhallgató, mobil használatra

A Razer műhelyében elkészült a cég új fejhallgatója. Az Electra névre keresztelt kiegészítő mély basszusokkal, kristálytiszta színpaddal és minőségi hangzással ajándékozza meg azokat a felhasználókat, akik számítógépüktől eltávolodva sem szeretnének lemondani a komolyabb fülesek hangzásvilágáról.

A Razer Electra rendkívül könnyű szerkezettel bír annak érdekében, hogy hosszabb ideig tartó viselés alkalmával se váljon kényelmetlenné. A termék fejpántja rugalmas és kényelmes, a hangszórók előtt pedig szokás szerint most is szivacsból és bőrből készült, cserélhető párnák helyezkednek el, amelyek egyrészt a külső zajok szigeteléséről, másrészt pedig a kényelmes viselésről gondoskodnak. A fejhallgató 40 mm-es átmérőjű, neodímium mágnessel ellátott, 32 ohm-os impedanciájú hangszórókat tartalmaz, amelyek a 25 Hz és 16000 Hz közötti frekvenciatartományt fedik le.

A fejhallgatóhoz tartozik egy 1,3 méteres, 3,5 mm-es jack audio csatlakozóval ellátott audió kábel, ami cserélhető, ha sérülne. Ha beszélgetésekhez is használnánk a fülest, akkor elővehetjük a csomagjából a mikrofonnal ellátott kábelt is. Maga a mikrofon a 100 Hz és 10000 Hz közötti frekvencia tartományt fedi le, jel/zaj aránya pedig 58 dB-es értéket képvisel.

Az októberben megjelenő Razer Electra 59,99 euróba kerül majd az európai üzletekben, míg az Amerikai Egyesült Államokban 59,99 dollárt fognak érte elkérni. A termékkel kapcsolatban bővebb információk itt találhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward