Rámászik az Apple-re a Microsoft

Bejelentette az MS egyik rangosabb embere, hogy idén ősszel rengeteg saját boltot fognak nyitni világszerte - a már meglévő Apple-boltok közvetlen közelében, akár rögtön mellettük is.

Rámászik az Apple-re a Microsoft

Bejelentette az MS egyik rangosabb embere, Kevin Turner, hogy idén ősszel (feltehetőleg a Win7 megjelenésével összehangolva) rengeteg saját boltot fognak nyitni világszerte - a már meglévő Apple-boltok közvetlen közelében, akár rögtön mellettük is.

Külön kihangsúlyozta azonban, hogy szó sincs koppintásról - legalábbis hosszú távon semmiképp -, nekik szándékukban áll "újítani" és teljesen egyedi elképzeléseket is megvalósítani a boltjaikban.

Hogy ez pontosan mit jelent, azt nem fejtette ki, ám egy kollégája, David Porter, korábban utalt már arra, hogy konkrét eladás helyett ezekben a "boltokban" a hangsúly inkább a legújabb MS-technológiák bemutatásán, szemléltetésén lenne.

Ennek a megközelítésnek valóban van újdonság-értéke, és illeszkedik az MS eddigi reklám-stratégiájához is, ahol szintén folyamatosan összemérték magukat az Apple-lel - és természetesen mindig ők is bizonyultak jobbnak, főleg ár tekintetében. A boltok segítségével a vásárlók így már maguk is elvégezhetik az összehasonlítást élőben, helyben.

Végül, a reklámok kapcsán Kevin túláradó örömmel osztotta meg a nyilvánossággal azt a tényt is, hogy nemrégiben felhívták őt az Apple jogi részlegéből, és felkérték, hogy ugyan állítsák már le a "Laptop Hunters" reklámsorozatukat, mivel az Apple már csökkentette az árait. Természetesen nagyon örült ennek a vereség-beismerésnek (először nem is akarta elhinni, viccre gyanakodott), de a reklámokat nem állítják le egyelőre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward