Rádiós ébresztőóra iPhone-hoz, iPod-hoz

A Logitech ez új, hasznos kis kiegészítőt mutatott be, ami nem más, mint egy iPhone és iPod készülékeket fogadó rádiós ébresztőóra. A Logitech Clock Radio Dock S400i névre keresztelt újdonság kompatibilis az iPhone, az iPod Touch, az iPod Nano és a hatodik generációs iPod Classic készülékekkel.

Rádiós ébresztőóra iPhone-hoz, iPod-hoz

A Logitech egy új, hasznos kis kiegészítőt mutatott be, ami nem más, mint egy iPhone és iPod készülékeket fogadó rádiós ébresztőóra. A Logitech Clock Radio Dock S400i névre keresztelt újdonság kompatibilis az iPhone, az iPod Touch, az iPod Nano és a hatodik generációs iPod Classic készülékekkel.

A Clock Radio Dock S400i első ránézésre egy klasszikus órásrádió benyomását kelti, valójában azonban sokkal többet kapunk ennél. A termék ébresztőóraként, töltőállomásként, rádióként és zenelejátszó eszközként egyaránt használható. A hálószobába szánt újdonság különlegessége, hogy kétszemélyes ébresztési beállításokat kínál, de emellett szundi funkcióval is rendelkezik. Amennyiben szeretnénk, úgy zenével is elaltathat minket a termék, majd reggel igényeinknek megfelelően ébredhetünk kedvenc rádióadásunkra, kedvenc zeneszámunkra, vagy akár az óra csipogására is. A Clock Radio Dock S400i-t nem szükséges közvetlenül az ágy mellett elhelyezni, ugyanis tartozik hozzá egy távirányító is, amellyel működését könnyedén irányíthatjuk akár a szoba másik feléből is.

A 220 x 170 x 80 milliméteres mérettel, illetve 1150 grammos súllyal érkező kiegészítő 3,5 milliméteres jack audió bemenettel is rendelkezik, így zenelejátszókat, tábla PC-ket és egyéb készülékeket is rákapcsolhatunk. A hasznos újdonság tényleg sok iPhone és iPod felhasználó kedvencévé válhat, ám ajánlott végfelhasználói ára azért visszatartó erőt jelenthet, hiszen egy euró híján 100 eurót kér a Logitech a kiegészítőért, amire egyébként két év garancia jár. A Clock Radio Dock S400i még ebben a hónapban az üzletek polcaira kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward