Pulzusmérőt és aktív zajszűrést nyújt a legújabb Amazfit fülhallgató

A PowerBuds Pro ANC még egészen különleges egészségügyi funkciókat is felvonultat, de nem is lesz olcsó.

Pulzusmérőt és aktív zajszűrést nyújt a legújabb Amazfit fülhallgató

A valódi vezeték nélküli fülhallgatók világában nem egyszerű kitűnni a tömegből, hiszen a hangminőséggel eléggé nehéz példálózni, ezért marad az extra funkciók beépítése, de a lehetőségek ezen a téren is eléggé korlátoltak. Az Huami (Zepp) viszont most a legújabb termékével megmutatta, hogy azért össze lehet itt is hozni izgalmas extrákat.

Galéria megnyitása

A PowerBuds Pro ANC egy olyan füles lett, ami amellett, hogy nagy szabadságot ad a valódi vezeték nélküli felépítésnek köszönhetően, még különleges egészségügyi opciókat is tartogat, melyeknek köszönhetően felkeltheti a vásárlók érdeklődését. Kapásból szolgál a termék egy olyan PPG pulzusmérő szenzorral, ami kifejezetten pontos és folyamatos méréssel tudja az embereket tájékoztatni a szívműködésükről az edzések során. A sportolóknak így elég a fülest hordani, nem kell okosórát vagy karkötőt hordaniuk, amik például a talajgyakorlatoknál kifejezetten zavarók is lehetnek.

Galéria megnyitása

Szintén a sportolóknak szóló fejlesztés a Motion Beat mód. Amikor edzeni kezd a felhasználó, érzékelni fogja a fülhallgató, és ilyenkor fel fogja erősíteni a basszusokat, az ütemét a zenének. Ezáltal még lendületesebben tud majd az ember például futni. Vannak olyan zenei listák, amik adott BPM körüli ritmussal rendelkeznek, és ezekkel különösen jól működhet majd a Motion Beat.

Galéria megnyitása

Akkor is tud majd hasznos lenni a PowerBuds Pro ANC, amikor csak munkában ül az ember, és úgy használja. Van benne mozgási szenzor, ami képes lesz azt érzékelni, hogy a felhasználónak a testtartása miként változik, és tud szólni, ha ideje lenne mozognia egy kicsit vagy legalább változtatnia a testhelyzetén. Ezzel megelőzhető többféle probléma is, ami a folyamatos ülőmunkában fenyegeti az embereket.

Galéria megnyitása

Arra is képes az új Amazfit fülhallgató, hogy a használata során méri azt, hogy mennyire nagy hangerőn hallgatja a zenét vagy más tartalmat a felhasználó. Ha úgy ítéli meg a készülék, hogy már halláskárosító hatása lehet a tevékenységnek, akkor javaslatot fog tenni a halkításra a biztonságot tartalomfogyasztás érdekében. Itt a WHO ajánlását fogja követni a szerkezet, nem hasraütés-szerűen fog cselekedni.

Galéria megnyitása

A PowerBuds Pro ANC aktív zajszűrési funkciója nagyon hatékonyan tudja majd a külső hanghatásokat felszámolni, akár 40 dB-es zajokat is kiolt menet közben. Többféle módban lehet majd használni a kiegészítőnek az ANC opcióját. Szükség esetén akár át is tudja majd ereszteni a hangokat, ami jól jöhet akkor, ha beszélni szeretne valakivel az ember, vagy az utcán kelne át. Egyébként a tervezők három mikrofonnal szerelték fel az újdonságot.

Galéria megnyitása

A vezeték nélküli kapcsolattartás természetesen Bluetooth modulon fog menni, a Bluetooth 5 szabványt követi a készülék. Átlagos, 10 méteres hatósugarat adott meg a gyártó a termék esetében. Van Google Fast Pair támogatás, így a társítással nem kell majd túl sokat szöszölnie a felhasználóknak. Támogatja a szerkezet az Android és az iOS rendszerű okostelefonokat és más eszközöket is, előbbinél az 5.0, utóbbinál pedig a 10.0 verzió a minimumnak megadott.

Galéria megnyitása

A hallójáratba illeszkedő fülhallgatóknál többféle szilikon harang szokott lenni a csomagban, és itt sincs ez másként, négy méret is biztosított. IP55 védelem van itt víz és por ellen, ami azt jelenti, hogy esőben is gond nélkül lehet majd használni, miközben az izzadtságot is el fogja viselni. Magában egy füles 6,7 gramm, ami ebben a kategóriában már nehezebbnek tekinthető. A tok 60,4 x 47,3 x 25 milliméteres és 42 grammot nyom.

Galéria megnyitása

Érzékeli a termék a viselést, így amikor nem kell, akkor elég kivenni a fülből, és le fog állni a lejátszás. De egyébként nagyon intuitív lesz a kezelése érintésekkel, akár testre is lehet majd szabni a hozzá tartozó alkalmazásban az alapból megadott gesztusokat, és számos funkciónak lesz gyors elérésre módja. Hangutasításokat is lehet majd a PowerBuds Pro ANC-n keresztül adni. A digitális asszisztens szolgáltatások érintésmentes vezérlést is lehetővé tesznek majd, és így nagyon sok dolgot lehet majd megtenni a mobil elővétele nélkül.

Galéria megnyitása

Elképesztően jó üzemidővel szolgál majd a termék. Egy töltéssel 9 órán keresztül fog menni kikapcsolt ANC mellett, és még a zajszűrés használata esetén is közel 6 órát bír majd zenehallgatás közben. A tokja pedig természetesen akkumulátorcsomaggal szerelt, szóval tudja tölteni a kütyüt, és összesen akár 30 órás zenehallgatásra is lehetőséget nyújt, szóval normál használatban napokig bírja majd anélkül, hogy töltőre kellene csatlakoztatni. A töltés csak kábelen majd, vezeték nélküli opció nincs.

Galéria megnyitása

Az Amazfit PowerBuds Pro ANC 150 dollárba kerül majd, és a napokban indul a forgalmazása. Először az Egyesült Államokban lehet majd megvásárolni a viselhető kiegészítőt. Globálisan is megvásárolható lesz majd az eszköz, de arról egyelőre nem esett szó, hogy Európába mikor érkezhet majd meg. A legtöbb Amazfit eszközzel szemben ez a kütyü nem az ár-érték arányával, hanem sokkal inkább a képességeivel hívja majd fel magára az érdeklődők figyelmét.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap