Publikusra váltott az iOS 12 új bétája

Publikusra váltott az iOS 12 új bétája

Az Apple újabb béta kiadással rukkolt elő az iOS 12 operációs rendszerből. Ezúttal a vállalat szinte már csak a hibajavításokra koncentrált. Az újdonság kapcsán a legfontosabb változás, amit kiemelhetünk, hogy ez már azonnal elérhető minden érdeklődő számára, nem kell hozzá fejlesztői regisztráció.

Az iOS 12 a kilencedik bétát követően az eddiginél stabilabban és megbízhatóbban fog üzemelni. Mindazonáltal akadnak továbbra is olyan ismert hibák, amelyek még javításra várnak. Az 16A5362a buildjelölésű iOS 12 béta egy új problémája például, hogy néhány felhasználónál nem mutatja a Térkép alapból a forgalmi információt, pedig kellene neki. Viszont ezt könnyen lehet orvosolni, szóval ez a kevésbé kellemetlen hibák közé tartozik. A megoldáshoz csak meg kell nyomni az „i” gombot, és a Térkép beállításában élesíteni kell a Forgalom kapcsolóját. Emellett gond lehet az új Downtime funkció konfigurálásával is, szóval ezt érdemes lesz visszaállítani a gyári állapotára a frissítést követően, és újra meg kell adni a kívánt időpontokat. (Ez az a lehetőség, ami este jelez, hogy ideje letenni a mobilt, és hajnalban csak a megadott időpont után lehet újra nyomkodni a készüléket – ez a digitális jólét része.)

Galéria megnyitása

Egyes vélekedések szerint már közeledik a bétatesztelés vége, a szakemberek már az utolsó simításokat végezhetik a friss iOS-en, de ahogy az a fentiekből kiderült, azért akadnak még olyan ismert hibák, melyek javításra várnak. Az iOS 12 valószínűleg szeptember közepén fog debütálni, és ahogy arról már korábban beszéltünk, minden készülék megkapja majd, amire az iOS 11 elérhető volt korábban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap