Prolimatech Lynx: egy új, belépő szintű CPU hűtő

A Prolimatech egy új, belépő szintű processzorhűtővel jelentkezik a piacon, amellyel a gyártó kínálata a sikeres Panther hűtő rajtját követően még gazdagabbá válik. A legfrissebb újdonság a Lynx nevet kapta, kedvező árcédulával érkezik, többféle processzorfoglalattal is kompatibilis és jó hűtőteljesítményt kínál - egyszóval ígéretes megoldásnak tűnik.

Prolimatech Lynx: egy új, belépő szintű CPU hűtő

A Prolimatech egy új, belépő szintű processzorhűtővel jelentkezik a piacon, amellyel a gyártó kínálata a sikeres Panther hűtő rajtját követően még gazdagabbá válik. A legfrissebb újdonság a Lynx nevet kapta, kedvező árcédulával érkezik, többféle processzorfoglalattal is kompatibilis és jó hűtőteljesítményt kínál.

A termék magassága 159,5 mm, mélysége pedig mindössze 30 milliméter. A hűtő rézből készült talpazatától három darab, nikkelborítással ellátott hőcső juttatja el az adott processzor által termelt hőt az alumínium lamellákhoz. A processzorhűtő ventilátor nélkül mindössze 354 grammos súllyal rendelkezik, de a 120 milliméteres átmérőjű, PWM támogatással is ellátott légkeverővel sem nyom többet a mérlegen 487 grammnál.

A 120 milliméteres átmérőjű légkeverőt fém rögzítők tartják a processzorhűtőn, de ezekből a fém rögzítőkből kapunk egy tartalék párt is, így igény esetén akár egy második ventilátort is elhelyezhetünk az alumínium lamellák másik oldalán, ezáltal javíthatjuk a hűtőteljesítményt.

Maga a ventilátor egyébként a percenkénti 800-as és 1600-as közötti fordulatszám-tartományban üzemel. Az univerzálisnak minősülő processzorhűtő az Intel LGA-1155-ös, LGA-1156-os, valamint AMD Socket AM2/AM2+/AM3-as és AM3+-os processzorfoglalataira egyaránt felszerelhető.

A Prolimatech Lynx már elérhető kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 27,9 euró.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward