Prolimatech CPU hűtők az ASUS Sabertooth-jához

Prolimatech CPU hűtők az ASUS Sabertooth-jához

A Prolimatech illetékesei nemrégiben rántották le a leplet a cég legfrissebb processzorhűtőjéről amely a népszerű Megahalems modellre alapoz és szemcséket tartalmazó fekete festéssel érkezik, amelyek a gyártó állítása szerint valamelyest javítják a termék hőleadó teljesítményét. A Porlimatech most ismét újdonságokkal jelentkezik, amelyek ezúttal is a gyártó már meglévő processzorhűtőire alapoznak. A Camouflage sorozat tagjai tulajdonképpen Megahalems és Genesis sorozatú processzorhűtőknek tekinthetőek, amelyek színvilágukban tökéletesen passzolnak az ASUS felsőkategóriás alaplapjaihoz, a TUF családba tartozó Sabertooth modellekhez.

A Camouflage családban helyet foglaló processzorhűtők matt felülettel érkeznek. A Megahalems Camouflage modell dupla torony dizájnnal rendelkezik és összesen hat darab nikkelbevonattal is ellátott, "U" alakú hőcsövet alkalmaz, amelyek a processzorhűtő talpazatát kötik össze a két különálló alumínium lamella tömbbel.

A Genesis Camouflage ezzel szemben egyedi felépítéssel rendelkezik, azaz egyik hűtő tömbje az alaplappal párhuzamosan, míg a másik az alaplapra merőlegesen helyezkedik el. Az alaplappal párhuzamos rész a memóriafoglalatok, illetve a memóriamodulok fölé nyúlik be. Ez a modell is hat darab hőcsövet alkalmaz, amelyek rézből készültek és úgyszintén nikkelbevonatot tartalmaznak.

A különleges dizájnnal ellátott újdonságok várható megjelenésével és várható ajánlott végfelhasználói áraikkal kapcsolatban sem állnak rendelkezésre információk. Az biztos, hogy a termékeknek a Sabertooth tulajdonosok egy része kifejezetten örülni fog.

A Prolimatech Genesis eredeti változatáról itt, a Megahalems legfrissebb változatáról pedig itt lehet bővebb információkhoz jutni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward