Project Natal Windowsra is

A Microsoft mozgásérzékelő kamerája, a Natal Windows-os PC-ken is tiszteletét fogja tenni, árulta el Bill Gates. Felhívta a figyelmet arra is, hogy a Natal nem csak játékok irányítására alkalmas, hanem egyéb otthoni és munkahelyi alkalmazások vezérlésére is tökéletesen használható lehet. 

Project Natal Windowsra is

A Microsoft mozgásérzékelő kamerája, a Natal,  Windows-os PC-ken is tiszteletét fogja tenni, árulta el Bill Gates. Felhívta a figyelmet arra is, hogy a Natal nem csak játékok irányítására alkalmas, hanem egyéb otthoni és munkahelyi alkalmazások vezérlésére is tökéletesen használható lehet.

Irányíthatnák gesztusainkkal például a hi-fi és házimozi rendszereinket, vagy bármelyik másik otthoni média eszközünket. Emellett jól hasznosítható lehet számos irodai alkalmazáshoz is Windows PC-re kötve. Legalábbis Bill Gates szerint. Lényeg, hogy most már nem csak az Xboxos csapat dolgozik a Natallal, hanem a Windowsos gárda is koncentráltabban belevetette magát a témába.

Azt még el tudjuk képzelni, hogy a jól megszokott 247 gombos távkapcsolók helyett mostantól az összes otthoni kütyünek fejen állva hadonászunk majd, node hogy az irodai masinákra kötve milyen haszna lehet, nincs sok ötletünk. Majd markolászunk, ha másolni akarunk egy word dokumentumot és hajigálni ha beilleszteni? Tény viszont, hogy az irodai használaton még bőven ráérnek gondolkodni, mivel a kijövetelkor várhatóan elég drága lesz a kamera. Ezt Gates is belátta és rávilágított, hogy ezt a vonalat csak az eljövendő néhány évben fogják meglovagolni, hosszú távra terveznek. Majd meglátjuk mit hoz a jövő.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward