Profi játékosoknak készült a Logitech legújabb egere

A G303-as modell fejlett, 12000 DPI-s maximális érzékenységű optikai szenzorral, RGB ledes világítással, programozható egérgombokkal és fedélzeti memóriával érkezik.

Profi játékosoknak készült a Logitech legújabb egere

A Logitech egy újabb egérrel örvendezteti meg a profi játékosokat, a G303 Daedalus Apex Performance Editionnel. A hangzatos nevű újdonság fejlesztésénél az volt a legfőbb szempont, hogy egy pontos és gyors, a legkülönfélébb felületeken is remekül használható gamer egér szülessen, amely kompakt és könnyű kivitele ellenére ütőképes hardvert rejt.

A fejlesztők törekvéseinek köszönhetően egy olyan, profi játékos szemmel nézve is vonzó termék született, amely hat programozható egérgombbal, RGB ledes világítással és egy rendkívül fejlett, élvonalbeli optikai szenzorral büszkélkedhet. A tetszetős ház 115 milliméter hosszú, 65 milliméter széles és 37 milliméter magas, tömege pedig mindössze 87 gramm, ha nem számoljuk az USB 2.0-s kábelt – egyébként 133 grammos teljes tömegre kell felkészülni.

Az új optikai egér fedélzetén a vállalat saját fejlesztésű Delta Zero technológiája teljesít szolgálatot, ami hirtelen, gyors mozdulatok alkalmával is meglehetősen pontosan dolgozik, így kiélezett helyzetekben is precíz célzást tesz lehetővé. A piac egyik legfejlettebb optikai szenzorának érzékenysége széles tartományon belül, 200 DPI-től egészen 12000 DPI-ig állítható – a beépített DPI gombhoz gyárilag összesen 5 érzékenységi szint tartozik, amelyek között gyorsan lehet váltogatni. A PMW3366-os érzékelő akár 40G-s gyorsulás lekövetésére is képes, másodpercenként pedig akár 7,62 méternyi mozgást is fel tud dolgozni.

Az egér jobb és bal egérgombjai alatt fémrugós előfeszítő rendszer dolgozik, ami komoly mértékben javítja az adott egérgomb gyorsaságát és a lenyomási érzetet is. Ezek az egérgombok élettartamuk során 20 millió lenyomást egészen biztosan elviselnek, ami napi tízórányi gyakorlást alapul véve nagyjából két éves élettartamot jelent.

Az egér hat programozható gombjához egyszerű billentyűkombinációkat és komplex makrókat egyaránt hozzárendelhetünk a Logitech Gaming Software-en keresztül, a személyes beállításokat pedig az egér fedélzeti memóriájában is eltárolhatjuk, összesen három különböző profilban.

A G303 Daedalus ledes világítással is rendelkezik, amely igény szerint testre szabható: összesen 16,8 millió színárnyalatból választhatjuk ki a számunkra megfelelőt, sőt, akár még lélegző effektet is bevethetünk a még ütősebb vizuális hatás érdekében. A rendszer készenléti világítás alkalmazását is lehetővé teszi, sőt, az egér világítása használaton kívüli időszakban ki is kapcsolhat.

Az új egér szokás szerint strapabíró, akadálytalan siklást biztosító talpakon csúszik, amelyek akár 250 kilométernyi tologatást is elviselnek élettartamuk során.

A Logitech USB 2.0-s optikai egere két év garanciával kerül az üzletek polcaira. A G303 Daedalus Apex Performance Edition még ebben a hónapban megjelenik, listaára pedig 69,99 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward