Problémás az óraátállítás az új Apple Watch-nál

Problémás az óraátállítás az új Apple Watch-nál

Európában a téli és a nyári időszámítás között október 28-án van a váltás, de Ausztráliában az elmúlt hétvégén volt ez, és az Apple Watch Series 4 okosóra számára ez meglehetősen komoly fejtörést okozott. A készülék újraindulási hurokba keveredtek, és hivatalosan nem is lehet tudni, hogy mi okozta az igen komoly problémát.

Az óraátállítás sokszor okozott már problémát, és az Apple-nek sem most először gyűlik meg a baja ezzel. Az iOS 7.0 esetében a naptár hibázott, és rossz időt mutatott, az iOS 4.0 esetében az ébresztőnek akadt gondja, nem tudott alkalmazkodni a friss időbeállításhoz, és így sokan reggeli ébresztés nélkül maradtak. No de kanyarodjunk vissza a mostani esethez. A hírek szerint az új generációs Apple Watch esetében a meglehetősen kellemetlen hibát az aktivitás mérésére szolgáló komplikáció okozta. Azért futhatott ez hibába, mert amikor egy órával át kellett a rendszernek állítania a pontos időt, nem tudta kezelni azt a helyzetet, hogy az adott nap nem 24 órából áll. Az okosóra folyamatosan újraindult, amíg a problémás komplikáció ott volt a digitális számlapon. Néhány felhasználónak ezt sikerült eltávolítani napközben az okostelefonján keresztül, de a legtöbben valószínűleg nézték, amíg a folyamatos újraindulás közben lemerült a készülékük. A jó hír, hogy másnap már ismét minden gond nélkül üzemelt tovább a Watch Series 4, és az Ausztrál felhasználók reménykedhetnek abban, hogy a következő óraátállításig az Apple megoldja a problémát.

Galéria megnyitása

A cupertinói alakulat egyébként nem adott ki közleményt a hibával kapcsolatban, de remélhetőleg már gőzerővel dolgoznak a szakemberek azon, hogy ezt minél előbb elhárítsák. Ahogy azt a bevezetőben említettük, Európában október 28-án (az Egyesült Államokban pedig november 4-én) lesz a váltás a nyári és a téli időszámítás között, és remélhetőleg akkorra előáll a javítással az Apple.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap