Prémiumkategóriás NEC LCD-monitor

A NEC előállt 22-hüvelykes, szélesvásznú, prémiumkategóriás de megfizethető árú LCD-kijelzőjével, a MultiSync EA221WM-mel.

Prémiumkategóriás NEC LCD-monitor

A NEC előállt 22-hüvelykes, szélesvásznú, prémiumkategóriás de megfizethető árú LCD-kijelzőjével, a MultiSync EA221WM-mel.

A termék a júniusban bemutatott 26-hüvelyk méretű EA261WM-nek a kisebb változata. 5 ms-os válaszidejével, 176 fokos betekintési szögével, 1680 x 1050 pixeles maximális felbontásával és 1000:1 kontrasztarányával emelkedik ki a szélesvásznú LCD-monitorok közül. Ezen felül még plusz funkciókkal tették kényelmesebbé a használatát a NEC szakemberei, többek között négy darab USB-port és hangszórók is megtalálhatók a kijelzőbe építve.

"Az új MultiSync EA sorozat prémium minőségével azokat a felhasználókat célozza meg, akik kivételes technológiára, gazdag szolgáltatásokra, csúcsteljesítményre és magasabb termelékenységre vágynak." - közölte Lynn Gu, a NEC Display Solutions termékmenedzsere. "A MultiSync EA221WM emellett környezettudatosan lett megtervezve, hogy a mai üzleti helyzetben is versenyképesek maradjanak a vásárlóink."

A környezettudatos tervezést az EPEAT Gold minősítés garantálja, amiből következik, hogy az EA221WM megfelel az Energy Star szabványoknak is. Az Energy Star-termékek csökkentik az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását azzal, hogy megfelelnek az Egyesült Államok Környezetvédelmi és Energiaügyi hivatalainak szigorú energiahatékonysági előírásának.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a NEC ECO Mode aktiválásával a felhasználók csökkenthetik az energiafogyasztást és így a környezetbe kibocsátott káros anyagokat (a hogyanról még nincs információ, de jó eséllyel a szokásos fényerő csökkentéssel). A beépített mutató pedig informálja a felhasználót a megtakarított szén-dioxid kibocsátásról. Persze az összes szén-dioxid kibocsátás kis részéért felelősek az LCD-monitorok, de mindenféleképpen dicséretre méltó kezdeményezés ez a NEC-től. A MultiSync EA221WM három év garanciával lesz megvásárolható ebben a hónapban 389 dolláros áron.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward