Predator projektorral támad az Acer

A Predator Z650 nagyon jó felszereltséggel és remek tulajdonságokkal áll a játékosok rendelkezésére, plusz dizájnja is kellően vagány.

Predator projektorral támad az Acer

Az Acer az október 28-tól november 1-ig tartó Paris Game Week alkalmával egyebek mellett egy új, vagány dizájnnal rendelkező, rendkívül jól felszerelt gamer projektort is bemutatott. A termék az sRGB színteret képes teljes egészében, azaz 100%-ban lefedni, de az Adobe RGB színteret is támogatja.

A Predator Z650-es projektor akár 1,5 méteres távolságból is képes 100 hüvelykes, azaz 2,5 méteres képátlójú kép kivetítésére, ráadásul remek képminőséggel, magas színdinamikával és nagyon jó színhűséggel teszi ezt. A DLP projektor 1920 x 1080 pixeles felbontás mellett üzemel, méghozzá 2200 ANSI lumenes fényerősség és 20 000:1 dinamikus kontrasztarány mellett.

A projektor +/-30 fokos trapéztorzítás-korrekcióval és manuális fókusszal dolgozik, izzója pedig 3000 üzemórás élettartammal bír, ami energiatakarékos módban akár 6000 üzemórára is kitolható. Előbbi üzemmódban 33 dB(A), míg utóbbiban 30 dB(A) zajszintre kell felkészülni.

A 3.4 kilogrammos projektor 357 x 241 x 98 milliméteres mérettel bír, és két darab 10 wattos hangszóróval áll a játékosok rendelkezésére. A hangszórók akár 3,5 milliméteres jack audió és Bluetooth 4.0-s kapcsolaton keresztül is megszólaltathatóak, plusz DTS támogatás is jár hozzájuk. Az új projektor MHL-képes HDMI, normál HDMI, Kompozit, Komponens, S-Video és D-Sub videó bemenettel egyaránt rendelkezik, valamint az Nvidia 3DTV Play technológiáját is támogatja. A termék képes a 3D-s tartalmak megjelenítésére, ugyanakkor a kétdimenziós tartalmakat is át tudja alakítani háromdimenzióssá, ha szükséges (persze ez csak amolyan ál-3D lesz). Ezek mellett a a Predator Z650 még vezeték nélküli HD tartalmak fogadására is képes – ez azonban a jelek szerint opcionális szolgáltatás.

Háromféle üzemmód közül választhatnak a játékosok: a Game Auto profil gondoskodik az éppen futó játék optimális megjelenítéséről és a kép megfelelő dinamikájáról, míg a Bright FPS a nappali környezeti fényviszonyoknak megfelelően módosítja az FPS rátát, a Dark FPS pedig ugyanezt kínálja, de esti környezeti fényviszonyokhoz alkalmazkodva.

Az Acer Predator Z650 várhatóan 2016 folyamán kerül az üzletek polcaira, listaára pedig 1199 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward