Poseidon Z: új mechanikus billentyűzet LED-es háttérvilágítással

A költséghatékony Thermaltake Poseidon Z billentyűzete kívülről ugyanúgy néz ki, mint az eredeti Poseidon, ám belseje már nem Cherry MX, hanem Kailh gyártmányú kapcsolókat rejt.

Poseidon Z: új mechanikus billentyűzet LED-es háttérvilágítással

A Tt eSPORTS részlege egy új, költséghatékony mechanikus billentyűzetet mutatott be, amely kék LED-es háttérvilágítást is kapott. A termék a költséghatékony mechanikus billentyűzetet kereső játékosokat veszi célba, így ára 20 dollárral alacsonyabb, mint az eredeti Poseidon modellé.

A Poseidon Z 440 milliméter széles, 133 milliméter mély és 37 milliméter magas házzal érkezik, teljes tömege pedig 995 gramm. Az USB 2.0-s portra kapcsolódó, 1,8 méternyi fonott kábellel rendelkező újdonság elődjéhez hasonlóan szintén kék LED-es háttérvilágítást alkalmaz, ám a billentyűk alatt már nem Cherry MX, hanem Kailh gyártmányú mechanikus kapcsolók teljesítenek szolgálatot, amelyek a Cherry MX kapcsolók költséghatékony klónjainak tekinthetőek. A billentyűk élettartama változatlanul 50 millió leütés, ahogy azt már az eredeti Poseidon esetében – a Cherry MX kapcsolóknál – is megszokhattuk.

Az újdonság makrók fedélzeti rögzítését és eltárolását nem támogatja, de multimédiás billentyűkkel azért rendelkezik, méghozzá szám szerint héttel. Az elektronika egyszerre 6-8 billentyű lenyomását tudja feldolgozni és lehetőség van a Windows billentyű letiltására is, amivel sok kellemetlenségtől kímélhetik meg magukat a játékosok. Az 1000 Hz-es polling rátával dolgozó Poseidon Z a gyártó állítása szerint az első olyan játékosoknak szánt, háttérvilágítással is ellátott mechanikus billentyűzet, amely 5 év garanciával kerül forgalomba.

A Poseidon Z még ebben a hónapban megjelenik az Amerikai Egyesült Államok területén található üzletekben, később pedig egyéb régiókban is elérhetővé válik. Az újdonság árcéduláján 79,99 dolláros összeg szerepel majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward