Porsche Design okosóra és fülhallgatós napszemüveg a Huawei-től

A két termék együtt már 1000 euróba fog kerülni, de igazán exkluzív szettet fognak ezért a pénzért kapni az emberek.

Porsche Design okosóra és fülhallgatós napszemüveg a Huawei-től

A Huawei a Mate 40 széria mellett több érdekességgel is előrukkolt, így bemutatkozott a Porsche Design Huawei Watch GT 2 és Huawei X Gentle Monster Eyewear II napszemüveg is. Ezekkel a viselhető kiegészítőkkel a tehetősebb vásárlókat veszi célba a vállalat, akik igazán menő technológiai kütyükre vágynak.

Porsche Design Huawei Watch GT 2

Az új okosóra, ami a Porsche Design tervezőinek a keze nyomán született meg, a Watch GT 2 Pro alapját alkalmazza (ezt már teszteltük is), csak igazán ízléses és átgondolt dizájn, valamint anyaghasználat jellemzi. Ezt a szakemberek úgy alakították, hogy nagyon kényelmes legyen viselni, amihez az is hozzájárul majd, hogy hiába a sok fém felület, könnyed maradt a maga nemében, ugyanis teljesen titánból készült. Az okosóra tokja és még a szíj is titán.

Galéria megnyitása

A nyers fémes megjelenésű eszköz 1,39 hüvelykes megjelenítőt kapott, ami OLED technológiás, és egy olyan lünette öleli ezt körül, amin van percosztás, valamint egy Porsche Design felirat is, hogy mindenki azonnal tisztában legyen vele, milyen termékkel van dolga. Csak 46 milliméteres méretben lesz elérhető az újdonság, és a Huawei megszokott szoftveres környezetét biztosítja.

Az eszköz és a hozzá kapcsolódó alkalmazás összesen több mint 100 sportmód kezelésére képes, és ezeknek egy részét professzionális szinten képes monitorozni. Persze valószínűleg nem sokan fogják ezt az elegáns kiegészítőt futáshoz vagy úszáshoz vásárolni. Pedig bírja a vizet is a szerkezet (5 ATM), és képes mérni a véroxigén szintet is egyebek mellett. A Huawei külön kiemelte a golf módot, ami a tehetősebbek sportja általában.

Galéria megnyitása

A Porsche Design Huawei Watch GT 2 egy kézzel is könnyen le és felvehető majd a pillangócsatnak hála. Nagyon sokáig megőrzi majd a kijelző az eredeti ragyogását, hála a zafír-kristályüveg védelemnek, ami szintén a prémium karórák jellemzője. A hátlapja pedig kerámia, ami szintén nagyon jól bírja a strapát, és még bőrbarát is.

A Huawei okosórái általában hosszú üzemidőre képesek, és bizony ez igaz szerencsére a Porsche Design kiegészítőre is. Egy feltöltéssel nagyjából 14 napig lehet majd átlagos igénybevétel mellett használni a szerkezetet, és komolyabb gyötrés esetén is elmehet 8 napot gond nélkül. És már mindössze 5 perc töltés elég ahhoz, hogy 10 órán keresztül lehessen viselni, szóval a reggeli öltözés és fogmosás alatt magába szív annyi energiát, hogy a munkaidőben végig bírja.

Galéria megnyitása

Porsche Design Huawei Watch GT 2 700 eurós áron kerül majd a boltokba, vagyis több mint kétszer drágább lesz, mint a Huawei Watch GT2 Pro az ugyanis 330 eurós (112 ezer forint) áron debütált.

Huawei X Gentle Monster Eyewear II

A vállalat másik érdekes újítása a Huawei X Gentle Monster Eyewear II szemüveg, ami igazából nemcsak napszemüvegként használható, hanem lehet úgy is rendelni, hogy dioptriás lencsét tudjon bele tetetni a vásárló, vagy akár szimpla üveggel is kérhető.

Galéria megnyitása

Ez a szerkezet arra szolgál, hogy ki lehessen vele váltani egy fülhallgatót. A szárakon irányított hangkeltő található, amik közvetlenül a fül felé fogják a hangokat továbbítni, miközben a környezetben minimális hang jut ki. Lényegében nem fogja a környezetét különösebben zavarni az ember, ha ezzel a szemüveggel hallgat zenét. A tervezők 128 mm2 felületű hangszórókat építettek itt be, amik jó hangminőséget fognak produkálni, immerzív élmény tudnak nyújtani.

Van mikrofon is a keretben elrejtve, ezáltal a hívásokat is lehet bonyolítani ezen a viselhető kiegészítőn keresztül. A kezelés felületi gesztusokkal oldható meg, húzásokkal és tapintásokkal lehet majd elérni a hangerő állítását, a számok közötti váltást, de a hívásfogadást és a beszélgetések megszakítását is.

Galéria megnyitása

A szokásos Wayfarer dizájnt kapott készülék Bluetooth 5.2 modullal lett ellátva, és képes lesz prioritási csatornát használni azért, hogy szükség esetén az összeköttetés különösen stabil legyen. Alacsony késleltetéssel tud üzemelni a Huawei X Gentle Monster Eyewear II, és erre különösen akkor fog koncentrálni az eszköz, ha a felhasználó játszik, és ezt magától fel is tudja ismerni. Az üzemideje 5 óra egy töltéssel.

A Huawei X Gentle Monster Eyewear II 300 euróba fog kerülni, tehát bőven meg kell fizetni a beleépített technológiát.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap