Porondon a passzív hűtésű MSI Wind Top AE1941

A Wind Top AE1941 passzív hűtést alkalmaz, így hangtalanul üzemel, de emellett fogyasztására és dizájnjára sem lehet panasz.

Porondon a passzív hűtésű MSI Wind Top AE1941

Bemutatkozik az MSI legfrissebb egybegépe, amely divatos, minimalista dizájnjával, energiatakarékos működésével és passzív hűtésével próbál hódítani.

A 18,5 colos LCD panelt alkalmazó MSI Wind Top AE1941 tetszetős kristály kerettel érkezik, ami elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Az opcionálisan akár egyérintéses támogatással is felvértezhető kijelző 1366 x 768 pixeles natív felbontás mellett üzemel és azonos képátlójú, de CCFL alapú háttérvilágítást alkalmazó társánál 30%-kal kevesebbet fogyaszt. Az LCD panel mögött egy NM70-es lapkakészlettel ellátott alaplap foglal helyet, amely egy Celeron 847-es processzort rejt. A központi egységhez 4 GB-nyi DDR3-1333 MHz-es rendszermemória kapcsolódik.

Az adatok tárolásáról egy 2,5 colos SATA merevlemez gondoskodik, amely 320 GB-nyi tárhelyet kínál. A videó vezérlő szerepét ezúttal a Celeron 847-es processzor Intel HD Graphics egységére osztották, videokártya opció sajnos nincs. Az MSI újdonsága DVD íróval és három az egyben memóriakártya-olvasóval egyaránt rendelkezik (SD, MMC, MS), sőt, még 802.11 b/g/n típusú WiFi adaptert és egy 1 megapixeles beépített webkamerát is kapott.

A lehető legjobb hangzásról két darab, egyenként 3 wattos terhelhetőségű beépített hangszóró gondoskodik, amelyekhez SRS Premium Sound támogatás is jár. A csatlakozók között ezúttal két USB 3.0-s és két USB 2.0-s port, egy RJ-45-ös port, egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet sorakozik.

A Wind Top AE1941 akár falra vagy tartókonzolra is könnyedén felszerelhető, hála a VESA támogatásnak. A 476 x 365 x 49 milliméteres mérettel, illetve 7,5 kilogrammos tömeggel érkező egybegép mellé USB-s billentyűzet, illetve egér is jár, a rendszer tápellátásáról pedig egy 65 wattos tápadapter gondoskodik.

Az új egybegép Európában május közepétől kezdve válik elérhetővé, ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban egyelőre nincs hír.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward