Pogoplug: USB-s adattárolókból NAS

A Cloud Engines Pogoplug névre keresztelt termékét bizonyára nem ismerik sokan, pedig egy igen hasznos készülékről van szó. A gyártó elkészítette a Pogoplug második generációs változatát, amely lehetővé teszi különböző, USB-s adattárolón lévő multimédiás tartalmaink hálózaton történő gyors és rendkívül egyszerű megoldását úgy, hogy a csatlakoztatott adattárolókból egy NAS rendszert varázsol.

Pogoplug: USB-s adattárolókból NAS

A Cloud Engines Pogoplug névre keresztelt termékét bizonyára nem ismerik sokan, pedig egy igen hasznos készülékről van szó. A gyártó elkészítette a Pogoplug második generációs változatát, amely lehetővé teszi különböző, USB-s adattárolón lévő multimédiás tartalmaink hálózaton történő gyors és rendkívül egyszerű megosztását úgy, hogy a csatlakoztatott adattárolókból egy NAS rendszert varázsol.

A második generációs Pogoplug, vagy más néven a Pogoplug 2.0 összesen négy darab külső merevlemez vagy pendrive csatlakoztatására ad módot. A csatlakoztatott USB-s meghajtóknak köszönhetően a Pogoplug  átlagos NAS-ként (Network Attached Storage, azaz hálózatra kapcsolt adattároló rendszerként) viselkedik, így képes a különböző fájlok megosztására,  automatikus adatmentésre, az adatok távoli elérésének biztosítására, sőt akár a különböző média fájlok (audio/video) streamelésére is.

Az ötletes kis szerkezet Gigabites Ethernet port segítségével kapcsolódik meglévő hálózatunkra, használata pedig rendkívül egyszerű. A Cloud Engines a tervek szerint december közepe felé fogja piacra dobni az újdonságot, amely akkoriban 129 dolláros ajánlott végfelhasználói áron lesz elérhető

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward