Pocket Pro: zsebkönyv Astak-módra

Bemutatta legújabb, 5 hüvelykes e-olvasóját, a Pocket PRO-t az Astak, amely 20-nál is több formátumot támogat, köszönhetően részben az Adobe támogatásának. Engedélyezték ugyanis az Astek-nek az Adobe Digital Editions firmware használatát a készülékeken.

Pocket Pro: zsebkönyv Astak-módra

Bemutatta legújabb, 5 hüvelykes e-olvasóját, a Pocket PRO-t az Astak, amely 20-nál is több formátumot képes olvasni, köszönhetően részben az Adobe támogatásának. Engedélyezték ugyanis az Astek-nek az Adobe Digital Editions firmware használatát a készülékeken.

Ennek köszönhetően a leendő felhasználók olvashatnak rajta DRM-es és más módon védett PDF-fájlokat éppúgy, ahogy hétköznapi, "védtelen", más formátumú dokumentumokat is.

A Pocket PRO 512MB saját tárhellyel rendelkezik, de az SDHC-kártyaleolvasója révén ezt akár további 16GB-tal is megtoldhatjuk. Az akkuját 8.000 lapozásra hitelesítették - bár persze amennyiben élünk rajta a zenelejátszás vagy a felolvasás szintén rendelkezésre álló lehetőségével is, úgy ez a szám nyilván jóval alacsonyabb lesz.

Állítható rajta a betűméret is, a képernyő pedig nyolc szürkeárnyalat-szintet képes kezelni. A készülék lelkét egy Epson vezérlő és egy 400MHz-es processzor alkotja. Várhatóan augusztus vége felé kezdik majd meg a kiszállításukat, az áruk pedig eleinte $199-os magasságban várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward