PLS panelre épül a Samsung új, 27 colos monitora

A Samsung kínálata egy új, felsőkategóriás monitorral bővül.

PLS panelre épül a Samsung új, 27 colos monitora

A minőségi, átlagfelhasználóknak szánt megjelenítő a Premium Smart Monitor 970 nevet kapta és az S27B970 típusjelzést viseli. A 27 hüvelykes képátlójú LCD kijelző jelen esetben nem TN, de nem is IPS típusú, hanem PLS (Plane to Line Switching) panelre alapoz, ami az IPS-hez hasonlóan szintén 178 fokos függőleges és vízszintes betekintési szöget kínál.

A kicsinek éppen nem mondható monitor LCD panelje 2560 x 1440 pixeles natív felbontás, 5 ms-os válaszidő és 300 cd/m2-es fényerősség mellett dolgozik. A tetszetős monitor tartalmaz két beépített hangszórót, valamint egy kétportos USB hubbal is felszerelték a mérnökök. A videó bemenetek között ezúttal egy DVI, egy MHL támogatással ellátott HDMI és egy DisplayPort csatlakozó lapul.

Az S27B970-es modell a hírek szerint három év garanciával kerül forgalomba, elsőként Dél-Koreában. A Samsung újdonságát átszámítva 1177 dollárnak megfelelő dél- koreai vonért vihetik majd haza a helyiek. A szóban forgó monitort a CNet munkatársai nemrégiben már közelebbről is szemügyre vehették.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward