Pici Toshiba merevlemezek nagy kapacitással

A Toshiba mérnökei új termékekkel jelentkeznek a merevlemez piacon: a friss megoldások 1,8 hüvelykes formátummal büszkélkednek és méretükhöz képest nagy adattároló kapacitást kínálnak. A termékeket főleg hordozható médialejátszókban és egyéb kisméretű készülékekben fogják felhasználni a nem is oly távoli jövőben, de valószínűleg pici külső merevlemezekben is találkozhatunk majd velük.

Pici Toshiba merevlemezek nagy kapacitással

A Toshiba mérnökei új termékekkel jelentkeznek a merevlemez piacon: a friss megoldások 1,8 hüvelykes formátummal büszkélkednek és méretükhöz képest nagy adattároló kapacitást kínálnak. A termékeket főleg hordozható médialejátszókban és egyéb kisméretű készülékekben fogják felhasználni a nem is oly távoli jövőben.

Az új merevlemez sorozatban 160 GB-os, 250 GB-os és 320 GB-os adattároló kapacitással büszkélkedő példányok foglalnak helyet, a 320 GB-os modell ebben a formátumban piacvezetőnek számít, ugyanis jelenleg ez a legnagyobb adattároló kapacitást kínáló 1,8 hüvelykes HDD. A kompakt kis adattárolók esetében hasonlóság, hogy mindannyian SATA 3 Gbps-os csatolófelülettel rendelkeznek, adattároló korongjaik 5400-as percenkénti fordulatszámon üzemel és 16 MB-nyi gyorsítótárral gazdálkodnak. A termékek igen alacsony fogyasztás mellett végzik a rájuk bízott feladatokat: írás és keresés közben a maximális fogyasztásuk mindössze 1,3 W körül helyezkedik el.

A halk merevlemezek maximum 19 dB(A) zajszintet generálnak működés közben. Az 1,8 hüvelykes újdonságok sorozatgyártását még a jövő hónap folyamán megkezdi a gyártó, így rövidesen kereskedelmi forgalomban is találkozhatunk majd olyan termékekkel, amelyekben a Toshiba új 1,8 hüvelykes HDD-i dolgoznak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward