Pici, erős és hatékony a legújabb SilverStone tápegység

Az SFX-L formátumú modell 700 wattos lesz, teljesen moduláris kábelezést alkalmaz, remek hatásfoka miatt pedig a 80Plus Platinum minősítést is kiérdemli.

Pici, erős és hatékony a legújabb SilverStone tápegység

A SilverStone műhelyében egy különleges tápegység készült el, ami a kompakt, de mégis sok mozgásteret tartogató SFX-L formátum köré épül. Az SFX-L formátum a klasszikus, helytakarékos számítógépházakba szánt SFX formátumhoz képest valamivel nagyobb, de az ATX tápegységekhez képest jelentősen kisebb, így kiválóan alkalmas lehet helytakarékos gamer számítógép építésére.

A legújabb, 700 wattos teljesítményt kínáló modell maximálisan kiaknázza az SFX-L formátum adta lehetőségeket. Az SX700-LPT típusjelzéssel ellátott apróság elég nagy áramerősséget tud leadni +12 volton keresztül ahhoz, hogy egy helyett akár két videokártya is helyet kaphasson az adott rendszerben, így a helytakarékos számítógépek esetében is elérhető lesz a multi-GPU támogatás.

Az vállalat új, SFX-L modelleket tartalmazó tápegység sorozatát tehát a 700 wattos SX700-LPT modell vezeti majd, amiről egyelőre szinte semmi információ nem szivárgott ki – a különlegességgel kapcsolatos legfontosabb részleteket a gyártó a következő héten kezdődő Computexre tartogatja. A fentebb látható képről is csak annyi derül ki, hogy az új tápegység teljesen moduláris felépítéssel rendelkezik, azaz minden tápkábele lecsatolható lesz, ami kompakt számítógépházak esetén szinte nélkülözhetetlen, ha igényesen akarjuk elvezetni a kábeleket. A kép alapján az is biztos, hogy a pici és erős újdonság 80Plus Platinum minősítéssel rendelkezik, azaz rendkívül jó hatásfok mellett üzemel.

A SilverStone korábban, idén januárban már bemutatott egy meglehetősen helytakarékos, nagy teljesítményt kínáló tápegységet, amely az SX500-LG típusjelzést viseli, maximális teljesítménye pedig 500 watt. Az a modell szintén az SFX-L formátumra támaszkodik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward