Pengevékony Philips monitor, IPS panellel

A Philips egy rendkívül kecses monitort mutatott be, amely nem csak dizájnjával, hanem tulajdonságaival is hódíthat majd a piacon. A pengevékony megjelenítő nem túl meglepő módon a Philips Blade 2 nevet viseli.

Pengevékony Philips monitor, IPS panellel

A Philips egy rendkívül kecses monitort mutatott be, amely nem csak dizájnjával, hanem tulajdonságaival is hódíthat majd a piacon. A pengevékony megjelenítő nem túl meglepő módon a Philips Blade 2 nevet viseli.

A 24 hüvelykes képátlójú monitor egy IPS típusú LCD panelt alkalmaz, amely mögött LED-es háttérvilágítás lapul. Érdekesség, hogy a külföldi közlemény 24 colos képátlót emleget a monitor esetében – ahogy a források többsége is –, viszont a hivatalos külföldi és magyar gyártói weboldalon már egyaránt 23 colos képátlóról olvashatunk a szóban forgó, 239C4QHSB termékkóddal ellátott modell esetében.

 

A feketében és fehérben forgalomba kerülő monitor mindössze 12,5 milliméteres vastagsággal bír, így egyike a világ legvékonyabb monitorainak. Az IPS panel jóvoltából – megfelelő kalibráció után – nem csak a színhű megjelenítés, hanem a széles látószög is garantált: az IPS panel 178 fokos vízszintes és 178 fokos függőleges látószöget kínál. A 16:9-es képátlójú IPS LCD panel 7 ms-os G2G válaszidővel, 1000:1 valós kontrasztaránnyal és 250 cd/m2-es fényerővel bír. A Full HD natív felbontás mellett üzemelő megjelenítő esetében a képponttávolság 0,265 milliméteres értékkel bír.

A pengevékony Philips monitor állvánnyal együtt 550 x 421 x 180 milliméteres mérettel, illetve 3,05 kilogrammos súllyal érkezik. Maga az állvány csak a kijelző döntését teszi lehetővé, méghozzá -3/+15 fokban. A termék 30000 üzemórán át képes meghibásodás nélkül üzemelni. A Blade 2 átlagos fogyasztása üzem közben 28,5 watt, míg készenléti állapotban és kikapcsolt állapotban egyaránt kevesebbet fogyaszt 0,3 wattnál.

A szövegek jobb olvashatóságát a SmartTXT szolgáltatás biztosítja, míg a minőségi képmegjelenítésről – az adott tartalom elemzésével – a Smart Image eljárás gondoskodik. A monitor egyes szolgáltatásait, illetve tulajdonságait érintésvezérelt menüsor segítségével állíthatjuk be. A termék videó bemenetei között egy D-Sub, valamint két HDMI port található.

Az új megjelenítő elsőként keleten kerül a boltok polcaira, ahol átszámítva 230 dollárnak megfelelő összegért lehet majd hozzájutni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward