Pendrive túlélőknek

A Corsair, a világhírű memóriagyártó vállalat bejelentette Survivor nevű pendrive családját, ami tulajdonságai alapján méltán rászolgál erre a névre, ugyanis mindegyik darab ütésálló és 200 méteres mélységig vízálló.

Pendrive túlélőknek

A Corsair, a világhírű memóriagyártó vállalat bejelentette Flash Survivor nevű pendrive családját, ami tulajdonságai alapján méltán rászolgál erre a névre, ugyanis mindegyik darab ütésálló és 200 méteres mélységig vízálló.

A Flash Survive pendrive-ok különleges, etilén-propilén-dién monomer szigetelése miatt képesek akár 200 méteres vízmélységet is túlélni. A CNC-vezérléssel készült alumínium-gumi burkolat pedig a fent felsorolt képesség mellett ütés- és rezgésállóságot biztosít az eszközöknek. Teljesítmény terén sincs szégyenkeznivalója a Corsairnak, a Flash Survivor család tagjai 34 MB/s olvasási és 23 MB/s írási sebességgel rendelkeznek. A pendriveok a fent felsorolt jellemzőkön kívül még 256-bites titkosítást is támogatnak.

Kezdetben két fajta változatban lesz elérhető, 4 gigabájt és 8 gigabájt tárolókapactiással. A kisebb változat 59 dollárba (12 000 forintba) a nagyobb pedig 130 dollárba (26 000 forintba) fog kerülni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward