Pendrive klónozó és törlő kiegészítő a StarTech-től

A hiánypótló termék sok esetben jól jöhet, hiszen segítségével egy pendrive tartalmát egy időben akár 5 másik pendrive-ra is klónozhatjuk, PC használata nélkül.

Pendrive klónozó és törlő kiegészítő a StarTech-től

A StarTech, aki rendhagyó, hiánypótló kiegészítőiről ismert, most egy újabb különlegességet dobott piacra, ami nem más, mint az USB Flash Drive Duplicator and Eraser. Az okos kis termék PC használata nélkül képes egy időben egyszerre akár öt pendrive-ra klónozni egy adott pendrive tartalmát, sebessége pedig az 1 GB/perces értéket is elérheti.

A hat darab USB 2.0-s porttal ellátott újdonság meglehetősen kompakt, és kezelése sem bonyolult. A termék szinkron és aszinkron módban egyaránt tud másolni – utóbbinak köszönhetően könnyedén cserélhetőek a célmeghajtók, ha ötnél több klónozására van szükség.

Az aktuális folyamatról LCD kijelző tájékoztatja a felhasználót. Klónozásnál a rendszer a pendrive-ok adattároló kapacitását, minőségét és sebességét is figyelembe veszi, működését pedig hatékony feladatmenedzsmenttel optimalizálja. Azt, hogy egy adott másolási folyamat elkészült, az USB port melletti zöld LED jelzi.

A klónozó funkció mellett törlő funkció is rendelkezésre áll, és ilyenkor már nem 5, hanem maximum 6 pendrive használatára nyílik mód, hiszen nincs többé forrásmeghajtó. A törlésnél kétféle opció választható: egyszeres, vagy többszörös felülírás.

Az újdonság sok esetben jöhet jól: például IT területen, ha egy adott USB-s telepítőt több pendrive-ra is klónozni kell, de akkor is hasznos lehet, ha a marketinganyagokat egyszerre több pendrive-ra is át kell másolni.

Az új kiegészítő 167 x 120 x 25 milliméteres mérettel rendelkezik, tömege pedig mindössze 318 gramm. A termék külső tápadapteren keresztül szerzi be a működéséhez szükséges áramot, és áramtalanító kapcsoló is van rajta.

A két év garanciával rendelkező USB Flash Drive Duplicator and Eraser sajnos nem olcsó: 616,9 dollárt kérnek el érte.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward