PC-t, okostelefont és táblát is kezel az új billentyűzet

A Logitech K780 Multi-Device egyszerre háromféle eszközhöz kapcsolódik, természetesen vezeték nélkül, az eszközök között pedig gyorsan és egyszerűen válthatunk.

PC-t, okostelefont és táblát is kezel az új billentyűzet

A Logitech egy új, meglehetősen sokoldalú billentyűzettel rukkolt elő, amely akkor jöhet kifejezetten jól, ha asztali számítógépünk mellett táblánkat és okostelefonunkat is sokszor használjuk olyan feladatokra, amelyek sok adatbevitellel járnak. Ezekben az esetekben óriási segítség lehet a Logitech K780 Multi-Device névre keresztelt megoldás, amely egy teljes értékű, numerikus billentyűket is tartalmazó billentyűzet.

A K780 Multi-Device egyszerre három különböző eszközzel is használható, így a számítógép mellett a táblagép és az okostelefon is csatlakozhat hozzá, az eszközök között pedig gombnyomással válthatunk, hála az Easy Switch kapcsolónak. A termék minden konfigurációhoz vezeték nélkül kapcsolódik: a mobileszközökhöz Bluetooth Smart kapcsolatot használ, míg a klasszikus számítógépekhez USB portba illeszkedő apró Logitech Unifying vevőegységen keresztül csatlakozik.

A vékony és elegáns termék igényes kivitelben érkezik, billentyűi pedig klasszikus elrendezésben, megszokott felosztásban foglalnak helyet rajta. A billentyűk nagyok és laposak, így a gyártó szerint kényelmesen gépelhetünk rajtuk, a számok gyors bevitelét pedig tízgombos numerikus billentyű-tömb segíti. Az újdonság segítségével könnyedén és gyorsan válthatunk a PC-s munka és a mobileszköz alapú kapcsolattartás között: gombnyomással átkapcsolhatunk mondjuk az okostelefonra, válaszolhatunk a beérkező SMS-re vagy üzenetre, majd gombnyomással visszatérhetünk a feladatunkhoz. A kényelemről és hatékonyságról gyorsbillentyűk is gondoskodnak.

Támogatott operációs rendszerek:

•Windows® 7, Windows 8, Windows 10 vagy újabb

•Android™ 5.0 vagy újabb

•Mac OS X 10.10 vagy újabb

•iOS 5 vagy újabb

•Chrome OS™

A felső részen kialakított mélyedés kiválóan használható okostelefon és tábla elhelyezésére: a tartó optimális látószögbe állítja az adott eszközt, így kényelmesebb és hatékonyabb a használat. Az új billentyűzet akár egy 12 hüvelykes iPad Pro számára is stabil tartó lehet – illetve minden egyéb táblának is, ami nem vastagabb 11,3 milliméternél.

A 380 milliméter széles, 158 milliméter mély és 22 milliméter magas billentyűzet 875 grammot nyom a mérlegen. A termék a maximális energiahatékonyság érdekében rendelkezik energiatakarékos készenléti móddal, sőt, akár kikapcsolására is lehetőség van.

A két év jótállással érkező K780 Multi-Device billentyűzet július 12-től válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 31 990 forint lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward