Passzív hűtést kínáló PC ház Intel NUC alaplapokhoz

A SilverStone egy elegáns aprósággal rukkolt elő, ami kétféle kivitelben kerül az üzletek polcaira, így több Intel NUC alaplappal is kompatibilis lesz.

Passzív hűtést kínáló PC ház Intel NUC alaplapokhoz

A SilverStone egy új számítógépházat mutatott be, amely az Intel NUC sorozatának alaplapjait fogadja. A PT, azaz Petit Series névre keresztelt családot erősítő apróság a PT18-as típusjelzést kapta.

A teljes egészében alumíniumból készített PT18 passzív hűtést biztosít az adott alaplapra integrált processzor számára. A keletkező hőt maga a ház veszi át, így nem véletlen az oldallapokon látható, nagyméretű hűtőtömbre emlékeztető dizájn. Az egy literes űrtartalmú apróság letisztult formavilággal érkezik, belsejében pedig csak egy bővítőhely található, ami egy 2,5 hüvelykes formátumú merevlemezt vagy SSD meghajtót fogad. A 230 x 38,8 x 110 milliméteres mérettel érkező számítógépház vízszintes és függőleges pozícióban egyaránt használható, sőt, még VESA 75 támogatást is kapott, azaz akár monitor hátuljára is felszerelhető.

A termék előlapja két USB port és az audió csatlakozó számára kínál helyet, de található még itt egy kék ledes világítással ellátott, meglehetősen elegáns bekapcsoló gomb is. A hátlapon két további USB port, egy Ethernet csatlakozó, illetve a videó kimenetek számára alakítottak ki kivágásokat.

Itt fontos kiemelni, hogy a PT18-as számítógépház D2-es modellje két Mini DisplayPort csatlakozót fogad, míg a H1D1 termékkóddal ellátott változat egy Mini Display és egy Mini HDMI port számára kínál helyet. Az egyes modellek az alábbi Intel NUC alaplapokat fogadják:

SST-PT18B-D2:

•NUC5i3MYBE

•NUC5i5MYBE

SST-PT18B-H1D1:

•D34010WYB

•D54250WYB

A SilverStone PT18-as számítógépházának kétféle kiadása hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, az azonban még nem derült ki, hogy az egyes modellek pontosan mennyibe kerülnek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward