Paris perel, hogy fedezze a költségeit

Paris Hilton csak egy szerény lány, akinek mindig iszonyú pechje van.

Paris perel, hogy fedezze a költségeit

Paris Hilton csak egy szerény lány, akinek mindig iszonyú pechje van. Ez olvasható ki abból a szövetségi bírósághoz benyújtott keresetből, amelyet hétfőn nyújtott be a  Los Angeles-i bíróságon, és amiben a  parisexposed.com bezárását kérte. Plusz kárpótlást kért még a weboldal tulajdonosaitól a személyes szennyesének online kiteregetéséért.

Kedd reggelig a Paris Exposed nem előfizetéses részei érintetlenek maradtak. Ugyanakkor több olyan felhasználó, aki legalább 39.97 USD-t perkált le a tagságért arról számolt be, hogy nem sikerült bejelentkezniük és megnézni az anyagokat.

Január 23-i indítása óta az oldal lehetőséget nyújtott a kukkoló kedvűeknek, hogy betekintsenek Hilton naplóbejegyzéseibe, megnézzék az útlevelét,  tanulmányozzák az A-listás haverjai telefonszámait és emailcímeit, átnézzék orvosi papírjait, hitelkártyabizonylatait, megnézzék személyes fényképeit, amelyeken az örökösnő különböző pózokban, illetve ruha nélkül látható. A Girls Gone Wild alkotójával, Joe Francis-szel és a modell Jason Shaw-val (Hilton egykori vőlegénye), és persze átvizslathassák pikáns videogyűjteményét.

A múlt héten sok, Hilton keresetében „a magántitok legdurvább megsértésé”-nek nevezett, videó és kép került le az oldalról. Egy a Paris Exposed-on megjelent nyilatkozatban arról számoltak be, hogy a gyűjteményt 2005 novemberében vásárolták meg 2,775 USD-ért egy nyilvános árverésen, miután az örökösnő elmulasztotta kifizetni a havi 208USD-t a tárolóhelyiségért, amelyben a holmiját tartotta. Ekkor Hilton képviselője, Elliott Mintz azzal érvelt, hogy a holmikat „illegálisan kobozták el” egy „adminisztrációs tévedés” folytán. Várjuk a per végeredményét.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward