Özönlenek az új számítógépházak

A napokban több gyártó is új számítógépházzal jelentkezett, így most az alábbiakban ezek közül csemegézünk.

Özönlenek az új számítógépházak

A napokban több gyártó is új számítógépházzal jelentkezett, így most az alábbiakban ezek közül csemegézünk.

Corsair Carbide Series 500R

Galéria megnyitása

A szürkében és fehérben érkező kuckó 52,07 x 20,574 x 50,8 centiméteres mérettel érkezik. A közepes méretű toronyház micro-ATX és ATX formátumú alaplapok fogadására lett felkészítve és alaplapi tálcája természetesen szerelőablakot is kínál. A fejlett kábelmenedzsmenttel büszkélkedő termék négy darab 5,25 hüvelykes és hat darab 3,5 hüvelykes bővítőhelyet kínál, utóbbiak 2,5 colos adattárolók fogadására is képesek. A PCI bővítőhelyek között nyolc darab lapul, a tápegység pedig a ház hátulján, alul bújhat meg. A merevlemezkeret eltávolításával 452 milliméternyi hely áll a videokártyák rendelkezésére.

Galéria megnyitása

Az előlapi portok között két darab USB 3.0-s, egy FireWire, valamint két audió csatlakozót találunk, sőt, még egy többcsatornás ventilátorfordulatszám-szabályzó is a kínálat részét képezi. Az előlap a bekapcsoló- és reset gombokon kívül egy harmadik kapcsolót is rejt, ami a ventilátorok LED-es világításának ki-, illetve bekapcsolásáért felel.

Galéria megnyitása

A kuckó hűtéséről alap esetben négy légkeverő gondoskodik. A ház előlapja mögött két darab 120 milliméteres átmérőjű, a ház hátulján egy ugyancsak 120 milliméteres átmérőjű, míg a ház oldalán egy 200 milliméteres átmérővel rendelkező légkeverő található. A felsoroltakon kívül természetesen további ventilátorok is helyet kaphatnak a házban, ám ezek beszerzéséről már magunknak kell gondoskodnunk.

Galéria megnyitása

A két év garanciával érkező Carbide Series 500R ház 139 dolláros ajánlott végfelhasználói áron vásárolható meg. A termékkel kapcsolatban további információk itt találhatóak.

Sharkoon Vaya Value Edition

Galéria megnyitása

A Sharkoon bemutatta Vaya számítógépházának legfrissebb változatát, amely a júliusban debütált elődjéhez képest már USB 3.0-s portot és oldallapi ablakot is kínál. A korábbi változat rendkívül kedvező, mindössze 25 eurós ajánlott végfelhasználói árral rendelkezett, ám a Vaya Value Edition esetében már 39,99 eurót kell letennünk az asztalra.

Galéria megnyitása

A 465 x 182 x 440 milliméteres mérettel, illetve 5 kilogrammos súllyal rendelkező kuckó összesen négy darab 5,25 colos bővítőhelyet kínál, de rajtuk kívül egy 3,5 colos külső, valamint négy darab 3,5 hüvelykes belső bővítőhely is a kínálat részét képezi. A közepes torony formátummal érkező ház ATX formátumú alaplapokat fogad és alaplaptálcája rendelkezik szerelőablakkal is. PCI bővítőhelyekből összesen hét áll rendelkezésre, a tápegység pedig ezúttal is a ház hátulján, alul lapulhat. A ház belsejében a videokártyák számára 27 centiméternyi, a tápegység számára 28,5 centiméternyi, a processzorhűtő számára pedig 15,5 centiméternyi hely áll rendelkezésre. Az előlapi portok között a szokásos audió csatlakozók mellett egy USB 2.0-s és egy USB 3.0-s port is helyet kapott.

Galéria megnyitása

Az újdonság kétféle kivitelben érkezik: az egyik kívül-belül feketében pompázik és piros LED-es világítással ellátott ventilátort alkalmaz, míg a másik kívül fehér, belül fekete festést kapott, előlapja mögött pedig egy kék LED-es világítással ellátott légkeverő lapul. A ház megfelelő szellőzéséről minden esetben egy 120 milliméteres előlapi ventilátor gondoskodik, de a ház hátoldalán elhelyezhetünk még egy 80/92/120 milliméteres légkeverőt is, így javíthatjuk a rendszer szellőzését. Annak érdekében, hogy a folyadékhűtő rendszerek beszerelése is egyszerű legyen, a hátlapon megtaláljuk a csövek kivezetéséhez szükséges gumírozott furatokat is.

Aerocool Strike-X GT és Strike-X ST

A tajvani Aerocool új számítógépházakkal bővítette termékpalettáját, amelyek a Strike-X sorozatot erősítik. A két friss modell a játékosokat és az átlagfelhasználókat veszi célba: a Strike-X GT (Gaming Tower) közepes torony formátummal, míg a Strike-X ST (Super Tower) már normál torony formátummal érkezik.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A 465 x 190 x 490 milliméteres mérettel rendelkező Strike-X GT kétféle dizájnnal érkezik: az egyik kívül-belül feketében pompázik, míg a másik kívül fekete, belül pedig piros festéssel bír (Devil Red kivitel). A ház belsejében micro-ATX és ATX formátumú alaplapok egyaránt elhelyezhetőek, az alaplapi tálca pedig természetesen ezúttal is kínál szerelőablakot. A fejlett kábelmenedzsmenttel rendelkező újdonság három darab 5,25 hüvelykes, valamint hat darab 2,5/3,5 colos bővítőhelyet kínál.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A folyadékhűtő rendszerek beszerelését itt is a szokásos hátlapi furatok segítik, a tápegység pedig most is a hát hátulján, alul kap helyet. A termék alap esetben két darab légkeverővel érkezik: egy 120 milliméteres átmérőjű ventilátor a hát elején, egy pedig a ház hátulján lapul, mindketten piros LED-es világítással rendelkeznek és fix, 1200 RPM-es fordulatszámon üzemelnek. Az előlapi portok között egy USB 3.0-s és három USB 2.0-s portot, valamint a szokásos két audió csatlakozót találjuk. A ház 295 milliméternyi helyet kínál a felsőkategóriás videokártyák számára.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

Ezzel szemben a Strike-X ST már 635 x 230 x 700 milliméteres mérettel rendelkezik, viszont ugyanúgy kétféle kivitelben lesz elérhető, mint kisebb testvére. Az előlapi portok között ennél a modellnél két darab USB 3.0-s, két darab USB 2.0-s és a szokásos két audió csatlakozó lapul. A ház belsejében a micro-ATX és ATX alaplapok mellett E-ATX, XL-ATX és HPTX-ATX formátumú deszkák is helyet kaphatnak, az alaplapi tálca pedig természetesen ezúttal is kínál szerelőablakot. 5,25 hüvelykes bővítőhelyekből négyet, 3,5 colos belső bővítőhelyekből pedig tízet kapunk.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A Strike-X GT – amelyről bővebb információ itt található – 55,9 eurós ajánlott végfelhasználói áron kerül forgalomba, míg a Strike-X ST modellért 165,5 eurót kérnek majd el. A termékek szállítása várhatóan még ebben a hónapban megindul.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap