Otthoni szerver Atommal az Acer-től is

Az Asus már felismerte az Intel Atomban rejlő további lehetőségeket és piacra dobta az otthoni kiszolgálónak szánt Eee D200-at Az Acer az Asus nyomán szintén Atom-alapú, házi felhasználásra szánt szerverrel jelentkezett, egyelőre csak a japán piacon.

Otthoni szerver Atommal az Acer-től is

Az Asus már felismerte az Intel Atomban rejlő további lehetőségeket és piacra dobta az otthoni kiszolgálónak szánt Eee D200-at. Az Acer az Asus nyomán szintén Atom-alapú, házi felhasználásra szánt szerverrel jelentkezett, egyelőre csak a japán piacon.

Az easyStore H340-es sorozatú termékekkel azokat célozza meg az Acer, akik egy halk, olcsó és energiatakarékos központi szerveren szeretnék tárolni adataikat otthon. Az Acer rögtön két modellt is piacra dob a szigetországban, amik csupán kapacitásukban különböznek. Az easyStore H340 S1-es 1 darab, az S2-es pedig 3 darab 1 TB-os merevlemezzel érkezik. A többi összetevőjében megegyezik a két szerver: 1,6 GHz-es Intel Atom processzor, 1 GB memória, Intel 945GC lapkakészlet és Windows Home Server operációs rendszer.

Bővítésre 5 darab USB 2.0-s porton keresztül van lehetőség, a hálózatra pedig gigabites Ethernet-interfésszel csatlakozik az easyStore H340. A 20 x 20 x 21,2 centis méretekkel rendelkező otthoni kiszolgáló 1 TB-os kapacitással (S1 modell) 600 dolláros, 3 TB-os kapacitással (S2 modell) pedig 900 dolláros áron várható jövő hónaptól Japánban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward