Ötletes tartókonzol tábla PC-hez és E-könyv olvasóhoz

Ötletes tartókonzol tábla PC-hez és E-könyv olvasóhoz

A minőségi processzorhűtőiről és rendszerhűtő ventilátorairól ismert Scythe most egy új szegmensben próbál szerencsét: a neves japán gyártó egy tetszetős tartókonzolt mutatott be, ami E-könyv olvasókhoz és tábla PC-khez egyaránt tökéletes választás lehet, ha az adott eszközt kényelmesen szeretnénk használni úgy, mint egy hagyományos asztali gépet vagy noteszgépet.

Az állvány teljes egészében minőségi acélból készül és különleges festéssel érkezik, ami alumínium-szerű hatást ad a felületének. A 260 x 200 x 225 mm-es mérettel és 1205 grammos súllyal érkező Scythe e-Book Holder tartókonzolja 360 fokban elforgatható és rögzítő mechanizmusának köszönhetően 7,28”-tól 9,84”-os kijelző képátlóig bármilyen tábla konfigurációhoz, illetve E-könyv olvasóhoz használható – áll a gyártó hivatalos közleményében. A rögzítő fülek fokozatmentesen állíthatóak, így könnyedén és stabilan berögzíthetjük a tartókonzolba az adott tábla PC-t vagy E-könyv olvasót. Az állvány csúszkálását a talpazatának alján elhelyezett gumilábak próbálják megakadályozni. A rögzítő keretet igény esetén le is lehet szerelni az állványról és fel lehet szerelni egy VESA 100 kompatibilis fali tartókonzolra vagy egyéb VESA 100 kompatibilis állványra. Az állványt úgy alakították ki a tervezők, hogy a benne helyet foglaló tábla PC vagy E-könyv olvasó töltő kábele, illetve egyéb kábelei könnyedén elvezethetőek legyenek és ne akadályozzák a felhasználót a készülék használatában.

A Scythe e-Book Holder a jövőben akár még komolyabb népszerűségre is szert tehet, ugyanis a tábla PC piac igencsak fellendülőben van, így az okos rögzítő mechanizmussal ellátott felhasználóbarát tábla PC állványokra szinte biztos, hogy egyre nagyobb igény lesz.

Az Apple iPad-jával is kompatibilis újdonság már elérhető kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 29,5 euró magasságában helyezkedik el. A termékkel kapcsolatban további információt itt találnak az érdeklődők.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward