Ötletes kiegészítő videokártyákhoz a Corsair-től

A Hydro Series HG10-es kerettel a processzorokhoz készített folyadékhűtő rendszereket akár az adott videokártya GPU-jának hűtésére is befoghatjuk, méghozzá hatékonyan, a gyári léghűtés ventilátorának újrahasznosítása mellett.

Ötletes kiegészítő videokártyákhoz a Corsair-től

A Corsair műhelyében egy különleges, különböző videokártyákra szerelhető kiegészítő készült el, amely lehetőséget ad rá, hogy az adott VGA GPU-ját a Corsair valamelyik kompakt, processzorokhoz készített folyadékhűtő rendszerével tartsuk hűvösen.

A Hydro Series HG10 típusjelzéssel ellátott kiegészítő segítségével az adott videokártya GPU-ja akár 50 Celsius fokkal alacsonyabb üzemi hőmérsékleten dolgozhat, mint a gyári hűtéssel, sőt, ezzel egy időben a termék tuningpotenciálja, és tuning alatti stabilitása is javulhat, hála a hatékony hűtésnek. A kiegészítő keret persze nem csak arról gondoskodik, hogy a processzorokhoz tervezett Hydro Series sorozatú kompakt folyadékhűtő rendszereket bevethessük a GPU hatékony hűtéséhez, hanem arról is, hogy a gyári léghűtő eltávolítása után a VRAM, illetve a VRM hűtése is megfelelő maradjon. A kellő légáramlásról az adott videokártya léghűtőjének ventilátora gondoskodik, így amellett, hogy a légkeverőt gazdaságosan újrahasznosítjuk, még a videokártya ventilátorfordulatszám-vezérlőjével való kompatibilitást is megtarthatjuk.

A speciális keret fekete anodizált alumíniumból, illetve ABS típusú műanyagházból áll. Az ötletes kiegészítő kétféle kivitelben kerül forgalomba. A HG10 A1 Edition a referencia felépítést alkalmazó AMD Radeon R9 290 és 290X modellekkel használható, míg a HG10 N1 Edition az Nvidia GeForce GTX Titan, GeForce GTX 780 Ti, GeForce GTX 780, illetve GeForce GTX 770-es videokártyákkal kompatibilis.

Az új kiegészítő a Corsair Hydro Series H110-es, H105-ös, H100i, H100-as, H80i, H80-as, H75-ös, H60-as és H55-ös típusú kompakt folyadékhűtő rendszerekkel képes együttműködni.

Első körben az AMD Radeon R9 290 és 290X videokártyákhoz való változat jelenik meg. A 39,99 dolláros újdonság érkezésére még június folyamán sor kerülhet. Ezután, valamikor a harmadik negyedév folyamán az Nvidia videokártyákra szánt változat is elérhetővé válik, sőt, később újabb modellek érkezésére is lehet számítani.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward