Öt új mobil Quadro videokártya az Nvidiától

Öt új mobil Quadro videokártya az Nvidiától

Az Nvidia öt új Quadro sorozatú mobil videokártyával bővítette professzionális szintű megoldásainak kínálatát. A friss megoldások mindannyian a vállalat Fermi architektúrájára alapoznak és mindannyian kifejezetten nagyteljesítményű mobil munkaállomásokban kapnak majd helyet a nem is oly távoli jövőben.

Az öt újdonság között találunk egy csúcskategóriás modellt, amely a Quadro 5010M típusjelzést viseli, de mellette két felsőkategóriás videó vezérlő, a Quadro 4000M és a Quadro 3000M, valamint két középkategóriás megoldás, a Quadro 2000M és a Quadro 1000M is  helyet kapott a termékpalettán. Az újdonságok esetében közös tulajdonság, hogy mindannyian 30-bites megjelenítő futószalaggal dolgoznak (színenként 10-bit) és rendelkeznek sztereoszkópikus 3D támogatással, sőt, még a gyártó Optimus technológiáját is képesek alkalmazni, ami annyit tesz, hogy a rendszer a diszkrét videó vezérlő és az integrált videó vezérlő között automatikusan, a pillanatnyi terheléstől függően tud váltani, így lehetőség nyílik némi energiaspórolásra.

[bold]Az új videokártyák pontos specifikációiról az alábbi táblázat ad képet:

[/bold]A gyártó közleménye szerint az öt új Quadro sorozatú mobil videó vezérlő hamarosan feltűnhet majd kereskedelmi forgalomban a különböző gyártók mobil munkaállomásaiban. Aki esetleg kíváncsi rá, hogy az új mobil videóvezérlők specifikációk tekintetében mennyiben különböznek elődeiktől, az látogasson el ide, ahol egy részletes összehasonlítást is megtekinthet a témával kapcsolatban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward