Öt ICS tablet a Coby műhelyéből

A Coby Electronics a szó szoros értelmében elárasztaná a hordozható internetes eszközök (MID) piacát a saját gyártmányú eszközeikkel. Ez elsőre talán furcsán hangozhat, hiszen a vállalat az olcsó elektronikai eszközeiről lett híres, és az ilyen cégek általában nem készülnek ekkora volumenű termékpalettával.

Öt ICS tablet a Coby műhelyéből

A Coby Electronics a szó szoros értelmében elárasztaná a hordozható internetes eszközök (MID) piacát a saját gyártmányú eszközeikkel. Ez elsőre talán furcsán hangozhat, hiszen a vállalat az olcsó elektronikai eszközeiről lett híres, és az ilyen cégek általában nem készülnek ekkora volumenű termékpalettával. Ráadásul az új termékcsalád bevezetésére már a következő év első negyedévében sort kerítenének, mindemellett pedig az összes táblán az Android legújabb kiadása, az Ice Cream Sandwich (4.0) kerülhet felhasználásra. Persze azonnal megvilágosodunk, mikor a dolgok mögé tekintünk, hiszen az összes modell ugyanarra a hardverre építene, a különböző termékek között a kijelző mérete lehet az egyetlen különbség. A felhasznált lapka típusa ismeretlen, annyit lehet tudni, hogy egy Cortex-A8 magot tartalmaz, ami 1 GHz-en üzemel, mellette pedig 1 GB rendszermemória, microSD-vel bővíthető háttértár, WLAN modem és HDMI kimenet is található majd a Coby táblákban. A közlemény szerint a gépek 7, 8, 9, 9,7 és 10 hüvelykes képátlójú kijelzőkkel kerülnek piacra, ezek közül a 8 és a 9,7 colos, 4:3 képaránnyal rendelkezhet majd, vagyis a 9,7-es variáns hasonló lehet a nagysikerű iPad-hez.

Pontosabb dátumot nem ismertettek a következő negyedévnél, de valószínűleg az egész felhozatal egyszerre lesz elérhető, valamint hazánkban is megtalálhatóak gyártó egyéb termékei, így jó eséllyel hozzánk is eljuthatnak az olcsó táblagépek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward