Összecsukható Bluetooth-os billentyűzet a Buffalotól

A Buffalo egy ötletes, összecsukható billentyűzettel kedveskedik mindazoknak, akik nem túl kényelmes kezelhetősége miatt már unják táblájuk, illetve okostelefonjuk képernyő billentyűzetét.

Összecsukható Bluetooth-os billentyűzet a Buffalotól

A Buffalo új, összecsukható mobil billentyűzetét BSKBB15SV termékkóddal dobja piacra, méghozzá december elején, azaz nemsokára. Az ötletes klaviatúra összecsukott állapotban mindössze 149 x 95,5 x 16 milliméteres mérettel bír, kinyitva pedig 297 x 95,5 x 7,5 milliméternyi helyet foglal.

Az újdonság külön numerikus billentyűzet-tömbbel nem rendelkezik, viszont másodlagos funkció formájában elérhetőek rajta a megszokott numerikus billentyűk is – ezek a nyitott klaviatúra jobb oldalán sorakoznak. Maga a billentyűzet egyébként QWERTY kiosztással, illetve angol lokalizációval érkezik és összesen 83 billentyűt kínál.

Az F billentyűk megszokott funkcióik mellett másodlagos funkcióként multimédiás gombokként is üzemelnek. A billentyűk lenyomás alkalmával a felső és az alsó végpont között 2,2 milliméternyi utat tesznek meg.

Az összecsukható klaviatúra bármilyen Bluetooth 2.0-s támogatással ellátott eszközzel párosítható, így nem csak okostelefonokkal és táblákkal, hanem noteszgépekkel, netbookokkal, illetve akár asztali számítógépekkel is használhatjuk. A gyártó leginkább mégis táblák mellé ajánlja a friss kiegészítőt: a táblák mellé egy tartót is mellékel, amely tökéletesen alkalmas a legtöbb táblagép stabil tartására.

Az ezüstben és feketében érkező Bluetooth 2.0-s billentyűzet december elején kerül forgalomba, ajánlott végfelhasználói ára pedig 86 dollár körül mozog majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward