Online biztonsági másolat-készítés

Online biztonsági másolat-készítés

A Carbonite teljesen önállóan és folyamatosan gondoskodik adataink biztonságáról, amíg él az internet-kapcsolatunk.

A szolgáltatás révén bármilyen dokumentumainkat és adatainkat biztonságosan eltárolhatjuk, helykorlátozás nélkül. Amíg él a net-kapcsolat, a Carbonite folyamatosan frissíti a biztonsági mentéseket - anélkül, hogy akár a gép teljesítményét, akár az internet-kapcsolat sebességét csökkentené.

Rendkívül egyszerű a használata is: csak ki kell jelölnünk az elmentendő adatokat, a többit pedig már intézi a háromszoros biztonságot nyújtó program. Az adataink kétszeres kódolással kerülnek elmentésre; ezt azután csak a személyes hozzáférési adatainkkal tudjuk újra dekódolni. Az adatvesztést megelőzendő, a Carbonite kifejezetten ilyen célra optimalizált, egymástól függetlenül működő adathordozókra tárolja el a fájljainkat. Törölt állományainkat 30 napig tárolja a rendszer, így a véletlenül eltávolított állományok is könnyen visszanyerhetőek.

A Carbonite Windows XP és Vista alatt is működik; tesztváltozata 15 napig ingyenesen kipróbálható, majd igény esetén egy vagy két évre is előfizethető. Egy évre 49,95 Euro, két évre 89,95.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward