Öngyilkosság élőben az interneten

A brit rendőrség egy öngyilkos férfi megmagyarázhatatlan halálának ügyében nyomoz, aki a saját webkamerája előtt, egy népszerű chat-szoba tagjainak szeme láttára vetett véget az életének. 

Öngyilkosság élőben az interneten

A 42 éves, Wellington-i  Kevin Neil Whitrick-et március 21-én, szerda éjjel 11 óra 15 perckor találták meg a házában a helyszínre érkező rendőrök, miután az egyik chatelő jelentette az esetet.

A férfit azonnal megpróbálták újraéleszteni, de sajnos nem jártak sikerrel. Pénteken a halottkém megerősítette, hogy a halál oka egyértelműen az akasztás által bekövetkezett fulladás.

Az öngyilkos férfi egy 12 éves ikerpár apja volt. Whitrick volt felesége a sajtónak elmondta, hogy a férfi 2006 júliusában súlyos autóbalesetet szenvedett, amelyből nem épült fel teljesen.

A nyomozás vezetője, Jon Groves detektív a követezőket fűzte hozzá az esethez: „Kiderítettük, hogy Kevin Neil Whitrick a halálának időpontjában egy chat szobában több emberrel is társalgott. Most a chat oldal üzemeltetőjével együttműködve megpróbáljuk kideríteni, hogy mely felhasználók voltak még jelen az öngyilkosság időpontjában, akik értékes információkkal szolgálhatnak a nyomozás során."

A rendőrség felhívta a brit lakosok figyelmét, hogy bárki, aki olyan információkkal szolgálhat, amely segíteni tudja a nyomozást, az jelentkezzen a Telford-i rendőrkapitányságon. A nyomravezetőnek magas jutalom jár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward