Önálló márkaként tér vissza a kiemelkedő ár-érték arányra törekedő Poco

Több készüléket is tervez ebben az évben kiadni a vállalat, és az egy éves pihenő sem telt eseménytelenül.

Önálló márkaként tér vissza a kiemelkedő ár-érték arányra törekedő Poco

A Pocophone F1 hihetetlen népszerűségnek örvendett, és sokáig lehetett olyan pletykákat hallani, hogy 2019-ben készül majd az utód, de nem így lett. Egy ideig kívülről szemlélve úgy tűnt, hogy a Poco név a fiókba kerülhet, de most éppen ennek az ellenkezője történik. A napokban kiderült, hogy a Poco önállósodott, és részben emiatt nem jött tavaly friss masinája.

A hírt a Xiaomi India első embere, Manu Kumar Jain jelentette be a vállalat közösségi oldalán. Manu több dologra is kitért, egyebek mellett magyarázattal szolgált arra is, hogy miért nem készült 2019-ben egyetlen Poco eszköz sem. Kiderült, hogy a tavalyi évben az érintett szakemberek minden erejüket arra fordították, hogy kitalálják, miként kellene továbbvinni az eszközök tervezését és Poco működtetését. Ugyanis a Pocophone F1 után nagyon magasak lettek a felhasználók elvárásai, amiknek nem egyszerű megfelelni.

Galéria megnyitása

Végül az lett a dologból, hogy a Poco egy elszeparált márkaként tér majd vissza új termékekkel, teljesen egyedülálló entitásként fog működni jogi szempontból. És azt is megtudhattuk, hogy saját csapat dolgozik majd a Poco eszközökön, ennek köszönhetően függetlenséget élvezve fejleszthetnek.

Manu Kumar Jain arra vonatkozó információval nem állt elő, hogy mikor készülhet majd el a Pocophone új generációja. De azt már ki lehet jelenteni, hogy 2020-ban már jönni fog friss okostelefon. És Manu leszögezte, hogy a márka filozófiája az lesz, hogy a legfontosabb pontok legyenek kiemelve, ezért a tempó, a játékos élmény és a jó fotós képesség lesz a fókuszban. Ráadásul időközben kiszivárgott annak is a híre, hogy nagyjából milyen megoldásokra kell számítani.

A Pocophone F2 és a Pocophone F2 Lite név szerint is meg lett említve. Az F2 modell egy felsőkategóriás konstrukciónak ígérkezik, míg az F2 Lite pedig egy felső-közepes megoldás lehet. A Poco F2 Lite-ról néhány kép is napvilágot látott, és kiderült, hogy a lencsevégre kapott eszköz a Snapdragon 765 mobilplatformot alkalmazza 6 GB rendszermemóriával és 5000 milliamperes akkumulátorral. A harmadik mobil pedig valószínűleg a Snapdragon 730G lapkát vonultatja majd fel.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Annak ellenére, hogy önálló működésről beszélnek most a Poco kapcsán, nagyon úgy fest, hogy szoros rokoni kapcsolatban lesz egymással például a Redmi K30 5G és a Poco F2 Lite. Kíváncsian várjuk, hogy pontosan mivel fog előállni a Poco.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap