Olcsóbbak lesznek a Kingston NAND Flash alapú termékei

A DigiTimes informátorai szerint a Kingston illetékesei jelenleg azon munkálkodnak, hogy csökkentsék NAND Flash alapú termékeik ajánlott végfelhasználói árait. A csökkentés a gyártó portfóliójának túlnyomó részét érinti majd – csak a memóriamodulok esetében nem várhatóak változások ajánlott végfelhasználói árak tekintetében.

Olcsóbbak lesznek a Kingston NAND Flash alapú termékei

A DigiTimes informátorai szerint a Kingston illetékesei jelenleg azon munkálkodnak, hogy csökkentsék NAND Flash alapú termékeik ajánlott végfelhasználói árait. A csökkentés a gyártó portfóliójának túlnyomó részét érinti majd – csak a memóriamodulok esetében nem várhatóak változások.

A NAND Flash memóriachipeket tartalmazó termékek között nem csak az SSD meghajtókat találjuk, hanem a különböző memóriakártyákat, illetve az USB-s pendrive-okat is. Az egyelőre nem tudható, hogy a gyártó egyes termékeinek ára pontosan hogyan alakul majd, mindössze annyi információ érkezett az akcióval kapcsolatban, hogy az árcsökkentés mértéke esetenként a 15%-ot is elérheti.

A DigiTimes hírére reagálva a Kingston egyik illetékese elmondta, hogy a NAND Flash memóriachipek köré épülő termékek árainak módosításával a cég egyrészt javítani szeretné piaci pozícióját az adott szegmensben, másrészt ezzel a lépéssel szeretnének felkészülni a vállalat illetékesei a fejlettebb gyártástechnológiára történő átállásra.

Ez összességében azt jelenti, hogy a Kingston raktárkisöprésbe kezd annak érdekében, hogy a fejlettebb gyártástechnológiával készülő NAND Flash memóriachipeket tartalmazó termékek számára előkészítse a terepet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward