Olcsó Samsung apróság QWERTY-vel

A Samsung ezúttal nem egy okostelefont leplezett le, sőt még csak azt nem sem mondhatjuk az újdonságról, hogy szeretne annak tűnni, mint például a Samsung Ch@t termékcsalád eddigi tagjai. Ennek köszönhetően viszont, valószínűleg nagyon kedvező árcédula társaságában érkezik majd a dél-koreaiak új billentyűse.

Olcsó Samsung apróság QWERTY-vel

A Samsung ezúttal nem egy okostelefont leplezett le, sőt még csak azt nem sem mondhatjuk az újdonságról, hogy szeretne annak tűnni, mint például a Samsung Ch@t termékcsalád eddigi tagjai. Ennek köszönhetően viszont valószínűleg nagyon kedvező árcédula társaságában érkezik majd a dél-koreaiak új billentyűse.

A GT-E1260B azonosítóval ellátott készülék a négy soros elrendezésű teljes QWERTY gombsor mellett tényleg csak azt tartalmazza, ami még a piac legolcsóbb megoldásainál is szinte kötelező. A gépezet megjelenítője 2 hüvelykes, a felbontása pedig mindössze 160 x 128 pixeles. Kamerákat egyáltalán nem találunk a készülék fedélzetén, a multimédiás képességei így addig terjednek, hogy kapott egy FM rádiót, amit egy szabvány, 3,5 mm-es jack csatlakozós eszköz használatával kapcsolhatunk be, vagyis nincs saját antennája. Sajnos a 3G-t és a WLAN-t is nélkülözi, bár ez nem nagy meglepetés, de a Bluetooth és az Edge már nem maradt ki. Mindezt a gyártó egy 800 mAh-s akkumulátorral toldotta meg, ami ugyan manapság elég szerénynek tűnik, de a telefon képességeihez mérten bőven elegendő lesz ahhoz, hogy jó pár napra elfelejtsük a töltőnket.

A Samsung GT-E1260B nagy valószínűséggel a Ch@t családot erősíti majd, és valószínűleg ő lesz a vállalat legolcsóbb ilyen modellje.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward