Olcsó Honor valódi vezeték nélküli fülhallgató érkezik hazánkba

A Choice TWS Earbuds lényegesen kevesebb pénzért lesz megvásárolható, mint a nagy márkák hasonló megoldásai.

Olcsó Honor valódi vezeték nélküli fülhallgató érkezik hazánkba

A Huawei égisze alatt már szép számmal lehet találni valódi vezeték nélküli fülhallgatókat, de ezeknek a java azért nem éppen olcsó mulatság. Most viszont egy költséghatékonyabb megoldás érkezéséről számolhatunk be, ami a Honor Choice termékcsaládon belül fog napvilágot látni.

A Choice sorozat általában megfizethetőbb eszközöket foglal magában még a Honor márkán belül is, és ez már a Huawei korábban elindított 1+8+N stratégiájának a keretében jött létre. Egy viszonylag kicsi, 7 milliméteres hangkeltő került itt felhasználásra, de a vállalat elmondása szerint a hangzás így is rendben lesz. Ütős basszusokkal és tiszta hangokkal kényeztetheti a vásárlókat az újdonság, és ez alapján egy populáris hangzású megoldásra számítunk.

Galéria megnyitása

Van zajszűrési funkciója a kiegészítőnek, de ez csak a hívások során tud munkába állni. A Choice család új fülhallgatója a mikrofonját ki tudja használni olyankor is, amikor a viselője digitális asszisztens szolgáltatást szeretne igénybe venni. Szóval a Google Assistant is utasítható vele például, és ezzel felvehető naptárbejegyzés vagy elintézhető még sok egyéb feladat is. Az egyszerűbb funkciókat pedig érintéssel lehet elérni, így a számok léptetése vagy a zene leállítása egy pillanat alatt megoldható.

A Honornál a tervezők már sok tapasztalattal rendelkeznek, és ezt kihasználva tervezték meg az új Choice TWS fülhallgatót, hogy minden helyzetben kiválóan illeszkedjen, és jól tartson a fülben. Mivel a hallójáratba passzoló megoldásról van szó, így a szilikon harangból is több került a csomagba, így mindenki megtalálhatja majd a számára ideálist.

Galéria megnyitása

Bluetooth 5 modult alkalmaz az eszköz, ezzel valósítható meg a kiváló valódi vezeték nélküli élmény. És még alapszintű játékos módot is nyújt a Honor Choice True Wireless Earbuds, amikor a késleltetés mértéke mindössze 130 milliszekundumra csökken. Ilyenkor szinte teljes harmóniába kerül a képen az esemény és a fülben a hang. A Honor újdonsága támogatja a kétcsatornás szinkron átvitel technológiát, és amikor a tokot kinyitja a tulajdonosa, már azonnal kapcsolódik majd a hozzá tartozó okostelefonhoz.

IP54 védettséget élvez a szerkezet, ami azt jelenti, hogy jöhet intenzív eső, akkor sem lesz baja, és por pedig semmilyen esetben sem tud belejutni káros mennyiségben. A kizárólag fehérben elérhető eszköz egy aránylag kompakt tokot kapott, ezzel becsúsztatható akár még zsebbe is, és csak 47,1 gramm a tömege, szóval nem egy nehéz útitárs.

Galéria megnyitása

A fülhallgató maximális üzemideje eléri a 24 órát, de ezt már csak a tokkal időnként feltöltve tudja összehozni. Egyébként egy töltéssel 6 órát bír ki zenehallgatás közben, és három töltésre elegendő energiatartalékot foglal magában a tok. (A telefonálás egy fokkal már jobban igénybe veszi az apró telepeket, ilyenkor 4 órát tud átvészelni.) A hordozót C-típusú USB kábellel tudja majd tölteni a felhasználó.

A Honor Choice True Wireless Earbuds (X1) Magyarországon 15 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható. És a következő napokban fogja felütni a fejét először a Huawei kiemelt partnereinél, majd szélesebb körben is elérhető lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap