Olcsó folyadékhűtés a CoolIT-től

A CoolIT Systems bejelentette megfizethető árú, Domino ALC elnevezésű folyékony processzorhűtési rendszerét.

Olcsó folyadékhűtés a CoolIT-től

A CoolIT Systems bejelentette megfizethető árú, Domino ALC elnevezésű folyadékhűtés rendszerét.

A Domino ALC (Advanced Liquid Cooling) rendszer a manapság leggyakrabban elterjedt processzorfoglalatokat támogatja, azaz ráapplikálhatjuk Intel LGA 775, 1366 és AMD Socket AM2+ központi egységekre is.

A vállalat elsősorban olyan PC játékosokat céloz meg a termékével, akik nagyteljesítményű gépet építenek, és megfizethető árú processzorhűtőt szeretnének vásárolni. A Domino aktuális ára ugyanis alacsonyabb, mint néhány nagyteljesítményű léghűtőé, ami mindenképpen érdekessé teszi a terméket.

A Domino hűtőrendszer egy hűtőrácsból (amit egy 12 cm-es ventillátor tart alacsony hőmérsékleten), egy kis pumpából és egy CPU-blokkból áll. Mindezeken felül még tartalmaz egy integrált LCD-kijelzőt, ami sok hasznos információt jelenít meg, például a ventillátor, pumpa aktuális sebességét és természetesen a hőmérsékleti adatokat is. Az egész rendszer mindössze 8 W-ot fogyaszt és mindenféle szervizelés nélkül képes 50000 órán keresztül működni a gyártó állítása szerint.

A pár hét múlva boltokba kerülő termék nagyon kedvező, 79 dolláros árcédulával rendelkezik, így jó vételnek ígérkezik nem csak azoknak, aki nagy teljesítményű központi egységüket akarják hatásosan lehűteni, hanem egy csendes alternatívát szeretnének a zajos léghűtőkkel szemben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward