Olcsó és elegáns az In Win legújabb számítógépháza

Az 50 dolláros árcédula mellé remek felszereltség társul, sőt, még az érdekes technikai megoldásokról sem kell lemondanunk.

Olcsó és elegáns az In Win legújabb számítógépháza

Az In Win mérnökei az extrém, megosztó formavilággal megáldott számítógépházak mellett olykor-olykor egyszerűbb, költséghatékonyabb modelleket is készítenek – remek példa erre az 503-as példány, amely letisztult formavilágával és vonzó árcédulájával próbál érvényesülni a számítógépházak zsúfolt piacán.

Az 503-as kuckó egy közepes torony formátumú megoldás, amely határozott, egyenes vonalakkal rendelkezik, előlapja pedig első ránézésre zongoralakk fekete hatású borítást kapott, de a látszat csal: a fényes felület nem más, mint egy edzett üvegből készített lap. A hatalmas lábakon álló számítógépház oldallapja plexi ablakos, belül pedig az árhoz mérten egész jó felszereltséggel találkozhatunk. Az újdonság kétféle kivitelben kerül az üzletek polcaira: az egyik piros-fekete színvilággal és piros ledes hátlapi ventilátorral rendelkezik, a másik azonban fekete-fehér dizájnt alkalmaz, hátlapja mögött pedig fehér ledes légkeverő lapul.

Az igényesen kialakított kuckó rendelkezik 5,25 hüvelykes bővítőhellyel, ám ez alap esetben nem látható: a bővítőhely a lecsúsztatható edzett üveglap mögött van ugyanis, jól elrejtve. A ház belsejében további két darab 5,25 hüvelykes bővítőhelyet is kialakítottak, a 3,5 hüvelykes adattárolókat pedig négy rekesz fogadja, amelyekben 2,5 hüvelykes példányok is elférnek. A sort két dedikált 2,5 hüvelykes bővítőhely zárja.

A Mini-ITX, microATX és ATX formátumú alaplapokat fogadó újdonság 7 darab PCI bővítőhelyet kínál, belsejében pedig akár 408 milliméter hosszú felsőkategóriás videokártya is elfér. Processzorhűtőből maximum 170 milliméter magas példányt alkalmazhatunk, a kábelmenedzsmentet pedig kivágások segítik. A szerelőablakkal is ellátott alaplaptálca mögött kábelmenedzsment-célra 27 milliméternyi helyet alakítottak ki, ami igen tágasnak mondható a riválisok megoldásaihoz képest. A ház alján, hátul kialakított tápegység-bővítőhely maximum 220 milliméter hosszú tápegységet fogad, ám ha a ház aljára rendszerhűtő ventilátort is szerelünk, ez az érték 170 milliméterre csökken.

A szellőzésről alap esetben csak egy 120 milliméteres hátlapi ventilátor gondoskodik, de az előlap mögé további kettő, a ház aljára pedig egy darab 120 milliméteres ventilátort helyezhetünk, így jelentősen javítható a szellőzés. A friss levegőt bejuttató ventilátorok elé természetesen kivehető, mosható szűrők is kerültek. A ház hátlapjáról a folyadékhűtő rendszerek szerelését segítő furatok sem hiányoznak.

A 440 milliméter magas, 210 milliméter széles és 472,5 milliméter hosszú számítógépház 0,6 milliméter vastag acélból készített vázra épül, tömege pedig 5,9 kilogramm. Előlapi portjai között két darab USB 2.0-s és egy USB 3.0-s csatlakozó, valamint egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet sorakozik.

Az In Win újdonsága rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 49 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward