Olcsó CPU hűtők Prolimatech módra

A Prolimatech kedvező árú, gazdaságos processzorhűtők piacra dobására készül.

Olcsó CPU hűtők Prolimatech módra

A Prolimatech Megahalems termékcsaládjának tagjai hatalmas népszerűségnek örvendenek a processzorhűtők piacán - nem véletlenül. A termékek tekintélyt parancsoló méretükkel és remek hűtőteljesítményükkel joggal vívták ki az elismerést. A Megahalems család tagjai tehát remek tulajdonságokkal és remek hűtési képességekkel érkeznek, ám árcédulájukon viszonylag magas összeg olvasható, így nem mindenki választhat magának Megahalems sorozatú processzorhűtőt.

Ezt a problémát a Prolimatech illetékesei is felismerték, így a vállalat mérnökei munkához láttak, és elkészítettek néhány igen kedvező árú Megahalems processzorhűtőt, amelyek a Megahalems Basic termékcsaládban kapnak helyet.

A legnagyobb modell a Megahalems Basic-81-es típusjelzést kapta. Ez a példány méret és kinézet tekintetében tökéletesen megegyezik elődjével, ám lamellái a költséghatékonyság érdekében már nem drága alumíniumból, hanem rozsdamentes acélból készültek. A talpazat és a hőcsövek esetében természetesen rezet használtak a mérnökök, sőt, a talpazat a hatékonyabb hőátadás érdekében polírt is kapott. A Basic-81-es modell várhatóan 32 dollár körüli ajánlott végfelhasználói áron kerül forgalomba, ami az előd 70 dollár körüli árának kevesebb, mint a fele.

Persze a tarsolyban kisebb, olcsóbb példányok is lapulnak. Érkezik a Basic-45-ös modell is, amely 45 darab alumínium lamellát, két darab 6 milliméteres átmérőjű, "U" alakú réz hőcsövet, illetve réz talpazatot alkalmaz. A processzorhűtőhöz csak a szokásos leszorító keretek járnak majd, ventilátort nem kapunk hozzá, azt mi magunk szerezhetjük be, ami esetenként akár még jól is jöhet. Ez a modell 14 dolláros áron kerülhet a boltok polcaira.

A Basic-45 mellett a Basic-48 is érkezik, amely már 48 darab alumínium lamellát alkalmaz. A lamellák három darab, "U" alakúra hajlított, nikkelbevonattal is ellátott réz hőcsővel vannak kapcsolatban, amelyek a rézből készített talpazaton futnak át. Utóbbi modell várható ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert, de valószínűsíthető, hogy csak alig lesz drágább Basic-45-ös társánál.

Az újdonságok hamarosan megjelenhetnek kereskedelmi forgalomban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward