Olcsó Blu-ray olvasók a karácsonyi szezonra?

Az elmúlt pár hétben fokozatosan csökkentek a Blu-ray olvasók árai a nemzetközi porondon. Külföldön már 200 dollár alatt vannak a Blu-ray korongokat is olvasni képes asztali lejátszók, a régebbi modellek pedig már 150 dollár alatt kaphatók. Magyarországon a legolcsóbb Blu-ray lejátszó, a Sony BDP-S300 ára már 50 000 forint alá esett. A legolcsóbb, Blu-ray olvasására is képes belső optikai meghajtók ára pedig már jó ideje 25 000 forint alatt van itthon.

Olcsó Blu-ray olvasók a karácsonyi szezonra?

Az elmúlt pár héten fokozatosan csökkentek a Blu-ray olvasók árai a nemzetközi porondon. Külföldön már 200 dollár alatt vannak a Blu-ray korongokat is olvasni képes asztali lejátszók, a régebbi modellek pedig már 150 dollár alatt kaphatóak. Magyarországon a legolcsóbb Blu-ray lejátszó, a Sony BDP-S300 ára már 50 000 forint alá esett. A legolcsóbb, Blu-ray olvasására is képes belső optikai meghajtók ára pedig már jó ideje 25 000 forint alatt van itthon.

Az amerikai Wal-Mart az eredetileg 198 dollárba kerülő Magnavox NB500MG9 Blu-ray lejátszó árát 128 dollárra szállította le a fekete péntek idejére (ez a hálaadás ünnepe utáni péntek az Egyesült Államokban, és egyben a legforgalmasabb nap az üzletek számára).

Az internetes Woot.com is hasonló árcsökkentést alkalmazott, a Memorex MVBD2510-lejátszót 139,99 dollárért árulja. Ezek még csak 1.1-es profilú Blu-ray lejátszók és sok esetben még Ethernet-portot sem tartalmaznak, de képesek az ilyen lemezek lejátszására (ez természetes) és jelentős mértékben elősegíthetik az átállást a kéklemezekre.

Ez a szezon könnyen lehet a már megfizethető áru Blu-ray-lejátszók szezonja külföldön. Hogy kis Hazánkba mi fog ebből begyűrűzni, még nem tudni, de reméljük a külföldi árcsökkentések hatására az itthoni kereskedők is elkezdik csökkenteni a Blu-ray-lejátszók és -meghajtók árát, főleg a karácsonyi vásárlási láz idejére.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward