Olcsó, 23,6 colos monitor a Hanns-G-től

Olcsó, 23,6 colos monitor a Hanns-G-től

A Hanns-G kínálatában egy új monitor jelent meg, amely szembe megy a mai trendekkel és LED-es helyett a jó öreg CCFL alapú háttérvilágítást alkalmazza. A gyártó a HK241DPB típusjelzéssel ellátott megjelenítőt kifejezetten a belépő szintű monitort kereső felhasználóknak ajánlja.

A 23,6 hüvelykes képátlójú, TN típusú LCD kijelzővel ellátott megjelenítő tehát LED-es helyett CCFL alapú háttérvilágítást alkalmaz, a kijelző natív felbontása pedig 1920 x 1080 pixeles értéket képvisel. A TN panel jóvoltából a vízszintes betekintési szög 170 fokos, a függőleges pedig 160 fokos. A 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes LCD kijelző 5 ms-os válaszidő, 80000:1 dinamikus kontrasztarány és 300 cd/m2-es fényerő mellett üzemel, a képpont távolság pedig esetében 0,272 milliméteres.

Az 584 x 434 x 200 milliméteres mérettel és 5,21 kilogrammos súllyal rendelkező újdonság 50 wattot fogyaszt működés közben, de készenléti állapotban 1 wattal is beéri. A kijelzőt minimális mértékben dönthetjük (-5° - 15°), de magasságállításra sajnos nincs mód. A két darab, egyenként 1,5 wattos terhelhetőségű beépített hangszóróval rendelkező újdonság összesen kétféle videó bemenetet kínál: a csatlakozók között egy DVI és egy D-Sub portot találunk.

A Hanns-G HK241DPB már elérhető kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 180 dollár magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward