Október 26-án érkezik a Windows 8

A Windows 8 megjelenésének napján indulnak hódító útjukra a vállalat Surface táblái is.

Október 26-án érkezik a Windows 8

A Microsoft nemrég jelentette be hivatalosan, hogy a Windows 8 várhatóan az idei év októberében jelenik majd meg, ám konkrét dátumot nem árultak el a vállalat illetékesei. Azóta szerencsére már erről is lehullott a lepel, így mostantól nem titok: a Microsoft új operációs rendszere október 26-án rajtolhat el, azaz kicsivel a Windows 7 harmadik születésnapja után. Utóbbi egyébként október huszonkettedikére esik.

Október 26-án, amely egy pénteki nap lesz, a Microsoft Surface táblái is megjelennek. Ettől a naptól kezdve elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban a Windows 8 alapú asztali- és mobil számítógépek, sőt, ettől a naptól kezdve él majd az akciós frissítési lehetőség is. Utóbbi értelmében 40 dollárért cserébe meglévő, legális Windows XP, Windows Vista és Windows 7 operációs rendszerünkről kedvezményesen frissíthetünk Windows 8-ra. Ettől az ajánlattól a Microsoft azt várja, hogy segít a Windows 8 minél gyorsabb terjesztésében.

A jeles dátum eljövetele előtt még számos apró részlet tisztázódhat az új operációs rendszerrel kapcsolatban. Az egyik ilyen fontos kérdés az, hogy a frissítési akción kívül vásárolt Windows 8-as kiadások pontosan mennyibe kerülnek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward