Okosszemüveget tesztel a Microsoft?

Az informátorok szerint a Microsoftnál házon belül már vizsgálják az okosszemüvegekben rejlő lehetőségeket.

Okosszemüveget tesztel a Microsoft?

A Wall Street Journal informátorai szerint már a Microsoft is dolgozik egy Google Glasshoz hasonló készüléken, de egyelőre még csak prototípusok állnak rendelkezésre. Az informátor szerint a Microsoft már felvette a kapcsolatot az ázsiai komponensgyártókkal annak érdekében, hogy alkatrészeket gyártasson velük a legfrissebb okosszemüveg prototípusokhoz. A megrendelt alkatrészek között a különböző kulcsfontosságú komponensek mellett maga a kamera is jelen van.

Sajnos arról egyelőre nincs hír, hogy a Microsoft okoszemüvege mikor mutatkozhat be a nagyközönség előtt. A WSJ informátorai szerint jelenleg még arra is van esély, hogy az újdonságot a tervezési és a prototípus fázis után egyszerűen a süllyesztőbe dobja a Microsoft, azaz nem indítja el a tömeggyártását, így konkrét termék sem lesz belőle. Utóbbira persze kevés az esély, hiszen a Microsoft ezúttal valószínűleg nem szeretne lemaradni a Google mögött.

Reméljük, idővel azért csak kiszivárog némi információ azzal kapcsolatban, pontosan milyen okosszemüveg prototípusokat tesztelnek házon belül a Microsoft szakemberei.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward