Okos és penge lesz a csúcs Alcatel

Érdekes információk kerültek napvilágra az Alcatel, OT-995 nevű konstrukciójával kapcsolatban. A kínai gyártó elhatározása szerint, a jövő év elején piacra kerülő androidos készülékük ugyanis, a legfrissebb, négyes verziójú rendszerrel érkezik.  

Okos és penge lesz a csúcs Alcatel

Érdekes információk kerültek napvilágra az Alcatel, OT-995 nevű konstrukciójával kapcsolatban. A kínai gyártó elhatározása szerint, a jövő év elején piacra kerülő androidos készülékük ugyanis a legfrissebb, négyes verziójú rendszerrel érkezik.

Az Alcatel nem igazán gyártott eddig jó androidos okostelefont, és a ZTE már messze elhúzott, így igen rosszul áll a szénájuk, viszont a One Touch 995 fordíthat az eddigi gyenge sorozaton. Nagyméretű, 4,3 colos kijelzőjével biztos, hogy sok vásárló szívét megdobogtatná. Bár erről sajnos keveset tudunk, de valószínűleg a ZTE Skate által is használt 800 x 480 pixeles panellel fogunk újra találkozni, ami kapacitív és multitouch technológiával érkezik. A központi egységben sem kell csalódni - már a Snapdragon széria tagjával szerelik a mobilt -, egészen pontosan az MSM8255T operál a telefon szívében, ami igen kiemelkedőnek nevezhető, ugyanis a grafikus mag szerepében is az újabb, Adreno 205 van jelen, és a CPU órajel is 1,4 GHz-es (szemben a T nélküli változat 1GHz-ével), és ehhez nem kevesebb, mint 1 GB rendszermemória csatlakozik. A hátlapon egy 5 megapixeles kamera pihen, ami kap vakut is, így gyenge fényviszonyok mellett is használható, a videocsevegésekhez pedig egy VGA kamera került az előlapra. A fizikai paraméterei egyelőre nem ismertek, de szinte biztosra vehető, hogy 1 centiméternél vékonyabb lesz.

Sajtóértesűlések szerint, a készüléket a Mobile World Congress során mutatják be hivatalosan, természetesen ő lesz a csúcsragadozó házon belül. Az Alcatel OT-995 árcéduláján 200 euró szerepelhet majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward