Okos alkalmazás iPhone-ra, Thecus NAS-okhoz

A Thecus egy új, rendkívül hasznos alkalmazást kínál hálózati adattárolóihoz, amelynek segítségével a felhasználók iPhone-ról is elérhetik az adott Thecus NAS tartalmát, illetve menedzselhetik is azt. Az új alkalmazás a távoli monitorozásra szolgáló Thecus Dashboard és a média streamelésre használható ThecusShare alkalmazások mellé érkezik, méghozzá Thecus-Disk néven.

Okos alkalmazás iPhone-ra, Thecus NAS-okhoz

A Thecus egy új, rendkívül hasznos alkalmazást kínál hálózati adattárolóihoz, amelynek segítségével a felhasználók iPhone-ról is elérhetik az adott Thecus NAS tartalmát, illetve menedzselhetik is azt. Az új alkalmazás a távoli monitorozásra szolgáló Thecus Dashboard és a média streamelésre használható ThecusShare alkalmazások mellé érkezik, méghozzá ThecusDisk néven.

Az iPhone alapú szoftver segítségével a NAS összes megosztott könyvtárát elérhetjük. Lehetőségünk van másolásra, beillesztésre, átnevezésre, törlésre, sőt, még akár új könyvtárat is létrehozhatunk a NAS-on – mindezt mobilról. Az, hogy az adott fájl az eszközön miként jelenik meg, csak a tartalmától függ: a PDF anyagok letölthetőek, a filmek streamelhetőek, a fotók pedig megtekinthetőek.

A „deep download”, azaz „mély letöltés” szolgáltatás használatával egyszerűbb offline hozzáférést kapunk fájljainkhoz: a kiválasztott könyvtár esetében a „deep download” gombra bökve a NAS elküldi iPhone-unkra az adott könyvtár tartalmát. Amennyiben a már áttöltött könyvtár esetében ismét a „deep download” gombra bökünk, akkor a rendszer intelligens módon csak azokat a tartalmakat küldi át mobilunkra, amelyek az utolsó letöltés óta módosultak.

Az alkalmazás e-mail alapú megosztást és iTunes szinkronizációt is biztosít. A ThecusDisk segítségével az iOS e-mail kliens használatával küldhetünk el különböző fájlokat barátainknak, illetve ismerőseinknek. Az iTunes felhasználók a fájlmegosztó szolgáltatást is igénybe vehetik, amellyel könnyedén lehet fájlokat megosztani a PC és a különböző iOS alapú eszközök között.

A vállalat mérnökei a ThecusDisk alkalmazást a jövőben folyamatosan fejlesztik, így az idővel újabb hasznos szolgáltatásokkal bővülhet. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, méghozzá innen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward